Fel akarok mondani 2 extrovertált kolléganő miatt?
Az a baj, hogy az ilyen embereket nem lehet figyelmen kívül hagyni, főleg, ha együtt kell működni velük. Mert jönnek és mondják, és nem lehet őket leállítani.
Az nem opció, hogy cégen belül máshova kerülj?
Tudod én milyen kolléga miatt mondtam egyszer fel?
Az ottlétem harmadik napján már nem volt hajlandó segíteni (annak ellenére, hogy elvileg 2 hónapig azért volt mellém beosztva, hogy segítsen abban, hogy eligazodjak) amikor pedig elrontottam valamit, akkor forgatta a szemét, és olyanokat mondott, hogy "ebből baromi nagy gáz lesz, ha nem szeded össze magad" vagy hogy "téged nem lehet egyedül hagyni, mert úgyis elrontasz valamit".
Amikor csak tudott, lelépett mellőlem negyed-félórákra cigizni, meg beszélgetni, miközben tudta, hogy még nem tudok mindennel elboldogulni (pl hivasokat kellett fogadom, és gyorsan bemondanom adatokat, amiket egyedül sokszor csak lassan találtam meg az első héten, ami baromi ciki volt) és mivel rühellte hogy engem kell pesztrálgatnia, mindenkinek panaszkodott, hogy milyen lassú vagyok.
Ezen kívül folyton a szemembe mondta, hogy lassú vagyok, és lassan tanulok, miközben elvileg neki 4 hónapig tartott amíg belejött a munkába.
Amúgy is elég stresszes volt az egész, de attól volt a legnagyobb gyomorgörcsöm, amikor be kellett ülnöm mellé, mert ha csak megmozdultam, már forgatta a szemét.
Nem egyszer volt, hogy felnőtt létemre este az ágyamban szó szerint bőgtem, mert olyan megalázó és bántó volt az egész, és soha senki nem bánt még így velem.
Ha te nem bírod idegileg, hogy a kolléganőd hangosan nevet, vagy ugyanolyan frizurája van, mint egy másik kolléganődnek; mondj fel. De az baromi naiv elképzelés, hogy találsz olyan helyet, ahol csak számodra szimpatikus emberek vesznek körül.
*
Vagy alapíts saját vállalkozást aztán csak neked tetsző embereket végy magad mellé.Azt mégsem mondhatod nekik,hogy hallgassanak egész munkaidő alatt.
De szerintem a legegyszerűbb ha sz.rsz rá.Ők bizonyára elvannak egymással.Ahogy írtad téged békén hagynak.Akkor meg nincs gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!