Meg vagyok fázva, folyik az orrom, ahogy az ilyenkor lenni szokott...
Mondtam, hogy bocsánat.... Vittem magammal kézfertőtlenítőt és elmagyaráztam nekik...nem mehetek táppénzre mert most nagyon kell a pénz. Ezt pedig meg szokták érteni általában...Van aki viszont nem...
Dolgoztam maszkban egész nap még pár éve (értsd: 8 óra alatt csak 2x a szünetekben lehetett levenni), semmi extra nincs benne. Ugyanúgy lehet benne egész nap lenni, mint zokniban vagy pólóban.
2020. okt. 7. 08:32
22/30 A kérdező kommentje:
És náthásan is?
2020. okt. 7. 08:34
23/30 anonim válasza:
Náthásan tilos volt bejárni - eleve azért kellett mindig maszk, mert tisztatérben melóztunk, elképzelhetetlen volt t@knyosan bemenni.
2020. okt. 7. 08:42
24/30 anonim válasza:
21: Irodában lehet, hogy könnyű. Fizikai munkában viszont, pláne, ha járkálsz ide-oda, már nem annyira elviselhető.
2020. okt. 7. 08:56
25/30 anonim válasza:
Olvasd el a 23-as kommentem, nem irodai munka volt.
2020. okt. 7. 08:59
26/30 anonim válasza:
25: Hogy derül ki belőle, hogy nem irodai munka?
2020. okt. 7. 09:04
27/30 anonim válasza:
Tisztatéren belül nem jellemző az irodai munka, hiszen nem iroda, hanem tisztatér.
2020. okt. 7. 09:06
28/30 anonim válasza:
27: Most lehet hülyét kérdezek, de mi az a tisztatér? Én úgy értelmeztem, hogy egy olyan térség-helység, ami tisztán van tartva. :)
2020. okt. 7. 09:08
29/30 anonim válasza:
Dióhéjban igen, de ennél többről van szó. :)
Olyan termelési terület, ahol extra tisztaság és higiénia van - szigorúan munkaruha, hajháló, maszk a dolgozókon, semmi tárgy nem vihető be kintről, légycserélő rendszer működik, stb. Mi pl gyógyszerekkel dolgoztunk odabent, de pl. elektronikai termékek gyártásánál és sok helyen használják még, ahol egy porszemnyi kosz se fér bele.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!