Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért nem lehet ezt kollégákka...

Miért nem lehet ezt kollégákkal megbeszélni?

Figyelt kérdés

Meg vagyok fázva, folyik az orrom, ahogy az ilyenkor lenni szokott...

Mondtam, hogy bocsánat.... Vittem magammal kézfertőtlenítőt és elmagyaráztam nekik...nem mehetek táppénzre mert most nagyon kell a pénz. Ezt pedig meg szokták érteni általában...Van aki viszont nem...

2020. okt. 6. 14:33
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
52%

Pontosan...

Amúgy apumnak pl. valami biztosítása van erre, ha táppénzen van akkor is a normál bérét kapja végeredményben. Én csak simán tartalékolok pénzt minden fizumból, szükség esetén ott van.

Szóval meg lehet ezt is oldani, ha az ember akarja... :)

2020. okt. 6. 16:16
 12/30 A kérdező kommentje:
:D Mihez, ahhoz, hogy így októberben meg mertem fázni, mint sokan mások is. Vagy ahhoz, hogy igen nem mindig veszem fel a maszkot pl orrfújás stb. Viszont rohadtul odafigyelek a távolságtartásra és a higiéniára. Soha nem kapott el senki tőlem náthát még.
2020. okt. 6. 16:17
 13/30 A kérdező kommentje:
12, igen van ilyen de ez is pénzbe kerül, úgyhogy ha már tartalékolok, akkor másra és nem táppénzre tartalékolok, azt a 3-4 napot féllábon is kibírom.
2020. okt. 6. 16:18
 14/30 anonim ***** válasza:
53%
Tehát felelőtlen vagy és nem érdekelnek a kollégáid. Akkor őket miért kéne hogy érdekelje a te bajod?
2020. okt. 6. 16:19
 15/30 A kérdező kommentje:
Nem kell hogy érdekelje, csak szólok, hogy most kerüljük egymást.
2020. okt. 6. 16:21
 16/30 anonim ***** válasza:
52%
Ha nem kell hogy érdekelje, akkor mi a kérdés?
2020. okt. 6. 16:38
 17/30 A kérdező kommentje:
Az, hogy máshol is ilyen sértődékenyek a kollégák
2020. okt. 6. 16:39
 18/30 anonim ***** válasza:
46%

Nálunk van home office, és nemrég náthával otthon kellett maradjak egy egész hetet.

Visszamentem, kohogtem kettőt mar szolt a fonok hogy igy nem mehetek dolgozni. Hálistennek nem kuldott haza.

Masik irodaban egyet kohogsz mar kapod a home officet.

Szerintem hiszti, annak tükrében hogy szinte könyörögni kell hogy teszteljenek.

Raadasul nalunk kotelezo a maszk.

En megertenen bar en szårøk a koronara:D

2020. okt. 6. 18:25
 19/30 anonim ***** válasza:
46%
#18 Nem mondtál hülyeséget, de nem kellett volna az utolsó mondat (az értékelésed elég ronda így) :D
2020. okt. 7. 03:15
 20/30 A kérdező kommentje:
Nem értem maszkban hogyan lehet egész nap lenni? Igen, az jó ha van HO, de nálunk meg nincs hanem mász be betegen is.
2020. okt. 7. 08:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!