Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért nem lehet ezt kollégákka...

Miért nem lehet ezt kollégákkal megbeszélni?

Figyelt kérdés

Meg vagyok fázva, folyik az orrom, ahogy az ilyenkor lenni szokott...

Mondtam, hogy bocsánat.... Vittem magammal kézfertőtlenítőt és elmagyaráztam nekik...nem mehetek táppénzre mert most nagyon kell a pénz. Ezt pedig meg szokták érteni általában...Van aki viszont nem...

2020. okt. 6. 14:33
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
74%
Én se érteném meg, és még a covid előtt sem értettem, miért kell taknyozva emberek közé menni? Azon túl hogy gusztustalan, most még több ok van arra, hogy otthon maradj. Három nap alatt meggyógyulsz, ha otthon pihensz, és tényleg csak náthád van.
2020. okt. 6. 14:43
 2/30 anonim ***** válasza:
84%
Kérdező, nem tudom, mit dolgozol, de nem tudod otthonról végezni a munkádat? Akkor pénzt is keresnél és nem is fertőznél meg senkit véletlenül sem.
2020. okt. 6. 14:47
 3/30 A kérdező kommentje:

Sajnos kötelező benn lenni mindenkinek, vagy táppénz.

1: Azért mindenkinek szólok ilyenkor hogy most ne jöjjenek túl közel hozzám, ez alap.

2020. okt. 6. 14:52
 4/30 anonim ***** válasza:
45%
Mert most minden második ember kovidmajrés.
2020. okt. 6. 14:56
 5/30 anonim ***** válasza:
77%

Jelen időszakban parasztság így menni dolgozni. Annak ellenére, hogy normális esetben én is azon a véleményen vagyok, hogy náthával nem kell otthon maradni.

Minimum maszkban nyomd a napot. De a vezetőd helyében hazazavarnálak.

2020. okt. 6. 15:01
 6/30 A kérdező kommentje:
A vezetőm jár legbetegebben be :) Amúgy akkor küldhetne haza ha van home office, de itt nincs
2020. okt. 6. 15:06
 7/30 anonim ***** válasza:
74%

Én se érteném meg, mindig is utáltam az ilyen fertőző munkahőseit, most meg különösen gáz. Nekem is magyarázhatná akárhogy hogy miért lesz jó nekem ha megfertőz, nem örülnék.

Mondd, hogy legalább maszkban vagy egész nap...??

2020. okt. 6. 15:09
 8/30 anonim ***** válasza:
72%
Pl. Labori munkákat elég nehéz lenne otthonról nyomni.
2020. okt. 6. 15:09
 9/30 anonim ***** válasza:
72%
Ezt értèk el a tappenzcsökkentessel
2020. okt. 6. 15:49
 10/30 A kérdező kommentje:
Pontosan :)
2020. okt. 6. 16:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!