Ha van, aki nem nagyon szokott szabadságra menni, az alábbiak közül illik rá valamelyik indok, hogy miért nem?
1. Nem engedi a munkáltató
2. Nélkülözhetetlen szaktudás, nehezen megoldható helyettesítés
3. Ha szabadságra mennél, nem igazán tudnál magaddal mit kezdeni, inkább jobban leköt a munkád, kevésbé tudsz kikapcsolni
Szavazást is lehet már indítani kolegabácsinéni :D
4. a munkáltató engedne, de olyan, szabadúszó jellegű a munkaviszonyom, hogy csak fizetés nélküli szabira tudok jönni.
1 lehetőség szerint dolgoztam le is számoltam.
Beszéltem olyannal is aki 3 éven keresztül nem ment el szabira aztán 4 évben 1 hétre el akart menni és az volt a válasz kamionosoknak nem jár szabadság,13-15 órát dolgozott folyamatosan le és fel lakodott és ez a hála, le is számolt.
Én akkor szeretek hosszabb szabadságra menni, ha van előre tennivaló, vagy tényleg érzem, hogy kimerültem.
Alapvetően kirándulni, túrázni szeretek, az így is heti rendszerességgel megy. Vagy néha csinálok 3-4 napos hosszú hátvágát az nekem bőven elég.
1-2 hétre akkor megyek, ha van szervezett program és nem caak otthon ülök. Vagy legutóbb például lakást újítottunk/pakoltunk családdal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!