Valós indok lehet a kirúgásra?
Figyelt kérdés
Egy ismerősőm ki akarják tenni a munkahelyéről, azzal az indokkal, hogy hazavitte a kifizetésre váró számlákat és feldolgozta. Azzal érveltek, hogy az cég területét nem hagyhatta volna el "bizalmas" okmány. Ez volóban így van? Van erre valami szabályzat, vagy törvény?2020. máj. 5. 18:41
1/2 anonim válasza:
Igen, valos ok. A ceg szabalyzataban siman benne lehet.
2/2 anonim válasza:
Így van. De! Engem azért akartak kirúgni, mert munkaidőmben nem volt munkám épp, és egy szomszédos területre (ahova előzőleg be voltam osztva) átmentem segíteni, természetesen ugyanaz a cég, csak másik egység. Fegyelmit kaptam, és elmozdítottak arról a helyről, ahol épp voltam, vissza a régire. Ez semmi mást nem jelentett, csak hogy az ottani góré fújt rám, és előbb-utóbb elkövettem volna valamit, ami miatt tényleg ki tud rúgni. Ebből csak azt akarom kihozni, hogy az ismerősöd gondolja át, hogy biztos ott kell-e maradni. Egyébként amit csinált, tényleg nem helyénvaló, de ha én lennék a főnöke és jóban lennék vele, tuti négyszemközt egy ejnyebejnyével megoldottuk volna, és senki nem is tudna róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!