Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mi a legjobb fegyver ha az...

Mi a legjobb fegyver ha az idősek jönnek a munkámat kritizálni,parancsolgatni a lépcsőházban? (Takarítónő vagyok)

Figyelt kérdés

2020. szept. 21. 15:14
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
53%

Ha nem bunkóságból mondja, hanem csak megkér valamire akkor csináld meg, vagy, ha nem lehet valami oknál fogva, akkor mondd el neki, hogy sajnos ehhez te nem nyúlhatsz stb.

Ha köcsögségből mondja, akkor, ami neked belefér :)

2020. okt. 2. 10:09
 12/15 anonim ***** válasza:
Na jó azért ne verd meg 😂
2020. okt. 2. 10:09
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is az, hogy bólogatsz, mosolyogsz, sokadik alkalommal esetleg szólsz a főnöködnek. Nem tudom, hogyan dolgozol, de elvileg nem a lakók dolga kritizálni meg parancsolgatni.
2020. okt. 4. 20:07
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

amikor a fősuli miatt Bpre költöztem, a szomszédban lakó nyugdíjas tanárnő küldetésének érezte, hogy bebizonyítsa: buta vagyok, hiszen a főiskolások mind azok.

Akárhányszor mentem haza, elém pattant a lépcsőházban, és megkérdezte, hogy tudom-e, ma minek van az évfordulója? Sajnos nem tudtam, h aznap volt 80 éve, h meghalt xy költő kutyája, ezért ostoba voltam.

Egyszer vitáztam vele másfél órát vallásról, próbáltam lekoptatni, de semmi sem segített. Maradt az, hogy bólogatok, és mindig sietek, ha jön.

Nem tudsz sokat tenni, ezek az idősek behülyültek a semmittevésbe, meg abba, hogy 30 éve nem voltak sehol.

2020. okt. 9. 13:36
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Én általában kimért udvariasságal megköszönöm, hogy szólt.Ha nagyon bunkó azt szoktam válaszolni. : - Köszönöm az őszinteségét, remélém egy nap én is ilyen őszinte lehetek Önnel....
2020. nov. 17. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!