Tényleg ez lenne a legjobb pénzkeresési módszer ami létezik? Vélemények? 21/F
Csinálni egy vicces képek honlapot (9gag-hoz hasonló), ahová a látogatók töltik fel a képeket. Magyarul én a szerkesztő nem csinálok valójában semmit. Max eleinte egy kis reklámra költés talán. Ugye a Google reklámok meg megjelennének, amiből kapnám a pénzt.
Amúgy én tanultam honlapszerkesztést de nem ment, most meg bánom hogy otthagytam a sulit.
Ehhez mázli kell, és jóformán semmi más, ha teszem azt van szerencséd és egy nagyobb csoport/klikk ráakad, és elkezdi nézni/használni, utána az adott klikk perifériájában, elkezdik szintén használni, utána az ő perifériájuk is és így tovább.
Anno pl a facebook, myvip meg a hasonló szarok is így terjedtek el, meg a 9gag-is pedig egyáltalán nem nagy szám az egész, szimplán a készítőnek mázlija volt.
Szerintem meglehet próbálni, veszteni nem vesztesz vele 50-50% hogy sikerül, vagy sem.
Életemben nem hallottam még erről a 9gag-ról . Gondolom sokan mások sem . Szóval ez is hülyeség hogy ha van elterjedtebb weboldal ebben a stílusban , akkor a többinek nincs esélye .
Szóval egy próbát csinálhatsz kérdező . Aztán reklámozd . Legalább tanulsz belőle valamit .
Működhet, de inkább tematikus formában.
Viszont "kis hirdetési költséggel" nem fogsz soha akkora forgalmat generálni, ami elég a céljaidhoz.
"Anno pl a facebook, myvip meg a hasonló szarok is így terjedtek el, meg a 9gag-is pedig egyáltalán nem nagy szám az egész, szimplán a készítőnek mázlija volt."
Nem, ehhez ma már tudatos stratégia kell. Óriási a zaj. A virálissá válásnak a semmiből 0,% alatti az esélye szerintem.
El kell juttatni a potenciális fogyasztókhoz, nekik pedig fantáziát kell látniuk benne, hogy használják, és továbbadják az ismerőseiknek.
Valamiben ki kell emelkednie, valamiben jobbnak kell lennie, mint a már meglévők, de komoly reklámköltés nélkül kínosan lassú lesz a folyamat, már ha bármi eredmény egyáltalán várható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!