Mi a legjobb fegyver ha az idősek jönnek a munkámat kritizálni,parancsolgatni a lépcsőházban? (Takarítónő vagyok)
Figyelt kérdés
2020. szept. 21. 15:14
1/15 anonim válasza:
Legjobb fegyver a seprű. :-)))
2/15 anonim válasza:
Odadobnám nekik a seprűt és hasonlókat, hogy csinálják vagy kussoljanak.
3/15 anonim válasza:
A kedvesség és a figyelem. Meghallgatod, úgy csinálsz mintha érdekelne, megköszönöd a segítséget esetleg még kérdezel is valamit az adott dologról.
4/15 anonim válasza:
Leköpőd! És folytatod a munkád. Ha tovább kóstolgat. Lefejeled! Elborul. Belerúg! Ennyi, nem kell túlbonyolítani, aki magaslóról beszél, azt helyére kell tenni, hogy ne ártson, ne mérgezze az embereket.
5/15 anonim válasza:
A 3-asnak van igaza. Egyszerűen némán végighallgatod őket, mosolyogsz, szép napot kívánsz. Ezek után már nem tudnak veled mit kezdeni. Le vannak fegyverezve. Én kipróbáltam. :D Tök jó. :D
6/15 anonim válasza:
Ha idősekről, ha fiatalokról van szó, akkor sem értem, mi bajuk van manapság az embereknek. Nálunk a körfolyosó + lépcsőház úszik a koszban, szemétben. Az emeleti lakók kint cigiznek, a csikkeket a hamvedrekből leszórja a szél az alsó emeletekre, a kukáknál valaki rendszerint a földre üríti a papír szórólapokat. Hatalmas nagy boldog lennék és megbecsülném, ha nálunk bárki is rendszeresen takarítana.
7/15 anonim válasza:
Mari nénit megkérni, hogy szó szerint a saját háza táján sepregessen, amúgy meg kedvesen és burkoltan eltanácsolni őket melegebb éghajlat. (Ha már beköszöntött az ősz, még jól is járnak. XD )
8/15 anonim válasza:
Köszönöm, hogy szeretne segíteni, de nincs szükség rá.
10/15 anonim válasza:
8 voltam. Az a legszebb megoldás.
Viszont ha bunkókkal van dolgod lehet ez jön be:
Átnyújtod neki a felmosót hogy csinálja ő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!