Hogyan viseljem a hajam állásinterjún, hogy a legjobb benyomást keltsem?
Figyelt kérdés
Magas, vékony, ápolt külsejű 21 éves lány vagyok, és állást keresek egyetem mellett. Egy egyszerű pénztáros állás lenne egy multinál, de a vírus miatt biztosan sok a konkurencia, így a lehető legjobb formámat szeretném hozni.
Nagyon hosszú, dús fekete hajam van, amit nehezen lehet megzabolázni :D Hogyan viseljem az interjún?
2020. szept. 12. 11:17
A kérdező szavazást indított:
Két copfban összefonva
Egy copfban összefonva
Kiengedve (hullámosan)
Kiengedve (egyenesen)
Hátul kontyban
Hátul sima copfban
"Half updo"
Kiengedve, benne vékony fonattal
Egyéb (komment)
41 szavazat
2/10 anonim válasza:
Ahogy kényelmes. Hidd el, fontosabb, hogy jól érezd magad a bőrödben, mint az, milyen a frizurád.
Csináltatsz valami újat és igazgatod, mert fura. Ettől csak idegesnek fogsz tűnni.
3/10 A kérdező kommentje:
Azt nem szeretném, mert akkor nagyon pufi lesz a sűrűsége miatt :/ Kell neki a saját súlya, hogy lehúzza egy kicsit. De köszi a tippet!
2020. szept. 12. 11:28
4/10 anonim válasza:
Én a kontyra szavazok, mert szerintem komolyságot kölcsönöz (jó értelemben), de a hajlevágás sem rossz ötlet. Néhány ember szerint a hosszabb haj "több baktériumot hordoz" nem tudom, hogy mit higgyek, de mindenesetre ne két copfban, mert az kislányos hatást kelt :)
5/10 A kérdező kommentje:
#2 Köszi! Ezek a frizurák olyanok, amiket amúgyis szoktam hordani, ezért nehéz a döntés. De akkor teszek egy szavazatot a 2 copf mellett, mert ahhoz van kedvem :D
2020. szept. 12. 11:31
6/10 A kérdező kommentje:
#4 Van benne valami :D Tök jó ez a sok input!
2020. szept. 12. 11:33
7/10 anonim válasza:
Kösd össze.
Interjukra altalaban a haj hatterben van es nem ösoroszlankent allitunk be mint egy bulira.
De sztem a penztarban sem lehet majd kiengedve
8/10 anonim válasza:
Kösd össze hátul.
Meg kicsit vágass belőle lapockáig, vagy hátközépig.
9/10 anonim válasza:
Tök mindegy, nem azt nézik. 😁
10/10 A kérdező kommentje:
Update: megvolt az interjú, kiengedett egyenes hajjal mentem, de nem nagyon nézett rám az úriember, csak rá akart venni, hogy 12 órázzak hétvégente, meg raklapokat pakoljak... (Részmunkaidős állás amúgy) Ha visszahívnak se fogadom el :/
2020. szept. 13. 12:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!