Az jó taktika-e, ha új munkahelyre kerülve, ha egy kolléga kötözködni és vegzálni kezd, a próbaidő végéig visszafogom magam és tűrök, utána viszont elkezdek visszaszólogatni és reagálgatni?
Figyelt kérdés
Mert ugye, ha próbaidő alatt összevitázok vele, könnyen megeshet, hogy a főnök neki ad igazat, mint régebb óta ott lévőnek, és én esetleg repülök egyik napról a másikra. Próbaidő után viszont már nem küldhetnek csak úgy el? Szerintetek érdemes így, evvel a módszerrel?2020. szept. 20. 15:20
21/24 A kérdező kommentje:
20: Egyvalaki volt, akivel szerettem dolgozni, annak örültem, ha hozzá osztottak be. A többieket illetően, én próbáltam segítőkész, meg korrekt lenni, de az is tahóskodással lett meghálálva, valamint annak éreztetésével, hogy úgyse leszek egyenrangúan befogadva.
2020. okt. 9. 15:07
22/24 anonim válasza:
Na, az ilyenekkel nem állsz szóba. De nem kell kérdés nélkül mindenkivel bunkónak lenni. Ha ilyen viselkedéssel taktikázol, akkor a többiek se fognak szeretni, másképp viszont az értelmesebb réteg meg fog becsülni és szívesen fog megismerkedni veled. Az irigyekkel se foglalkozz. Mond meg nekik, hogy a keserűség helyett inkább érjék el ők is azt, amit te, mert gondolom te is megdolgoztál a sikeredért. Dolgozzanak meg ők is és ne kuncsorogjanak.
23/24 A kérdező kommentje:
22:Gondolom, rendesen olvastad a kérdésemet. Írom, hogy a kötözködést reagálnám le.
2020. okt. 9. 15:34
24/24 anonim válasza:
Mindegy, hogy kivel. A többi is látni fogja, hogyan viselkedsz. Mondtam, az ilyennel nem kell szóba állni. Ha becsületesen dolgozól, nem kapnak nálad hibát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!