Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Próbaidő alatt egy hét eltelté...

Próbaidő alatt egy hét elteltével úgy érzem, nem fogadtak el igazán a kolleganok. Érdemes várni?

Figyelt kérdés

Nem az első munkahelyem, túl fiatal sem vagyok már, de minden eddigi munkahelyemen évekig dolgoztam. Jól alkalmazkodom, de csendes vagyok.

Egy hete vagyok új helyen, a vírusnak hála, megszunt az előző helyem.

Első héten még olyan közlekenyek, kedvesek voltak a kolleganok, (2 fő), de ma reggel óta olyan furcsák. Csak én érdeklődtem, milyen volt a hétvégejuk, ők semmit sem kérdeztek.

Annyira feleslegesnek érzem magam, és baromi lassan megy az idő, úgy érzem sose lesz vége ennek a napnak.

Ti varnatok még, vagy kezdjek el új helyet keresni? Nem volt jó ma bejon i, és nagyon nem érzem magam jól emiatt.

2020. júl. 20. 08:53
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem várj. Valószínűnek tartom, hogy eleinte próbáltak kedvesek lenni, hogy ne érezd magad annyira rosszul. Minden új helyen el kell magad fogadtatni, kivívni magadnak a megfelelő helyet. Ez legylább 3 hónap.
2020. júl. 20. 09:09
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi idő alatt azért nem igazán lehet megismerni a másikat, főleg most hogy mindenki be van feszülve a vírus miatt. Szerintem csak emiatt ne keress még új helyet, hanem adj neki még pár hetet. Ha viszont más is van, ami ellene szól, akkor gondolkodás nélkül keresnék másikat.
2020. júl. 20. 09:10
 3/15 anonim ***** válasza:
87%
Ez nagyon kevés idő. Ráadásul ketten vannak csak, nagyon össze lehetnek ők szokva. Szerintem hónapok is eltelnek, mire teljesen otthon érzed majd magad. Lehet, hogy nekik még fura, hogy a hétvégéjükről kérdezed őket egy hét ismeretség után.
2020. júl. 20. 09:38
 4/15 anonim ***** válasza:
96%
Szörnyű lehet ,hogy hétfő reggel a csacsogás és netezés helyett esetleg dolgoznak?
2020. júl. 20. 09:38
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a mostani munkahelyemen 2-3 hónap volt, mire kezdtem otthon érezni magam. De annyi kell is, hiszen idő kell megismerni a munkatársakat, a helyet, megtanulni mikor mit kell csinálni. Ez nem megy egyik napról a másikra. Én is csendesebb vagyok, nincs bajom az emberekkel. Szerintem várj még, mert ha most hirtelen felmondasz, csak megbízhatatlannak fogsz tűnni.
2020. júl. 20. 09:41
 6/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen, kedvesek vagytok. Csak nehéz eldonteni, hogy más bajuk lehet, vagy csak én vagyok nekik unszimpatikus.

Semmit sem kérdeznek, semmit sem "mesélnek" a hétvégérol sem pld. Nekem ez furcsa, mert azért egy - két udvarias kérdés jól esett volna, én kérdeztem tőlük, válaszoltak egy fél mondatban.

Mondom nem is lenne semmi bajom, hiszen valóban dolgozni járunk be ide, de feszült vagyok köztük.

Köszönöm a kedves szavakat, ment a zöld kéz mindenkinek.

2020. júl. 20. 11:45
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is ismerd meg jobban őket, de ne legyél tolakodó.

Biztos nagyon összeszokottak már, és lehet, hogy te még kilógsz.

2020. júl. 20. 11:52
 8/15 A kérdező kommentje:
Igen köszönöm szépen, a tolakodas halistennek nagyon messze áll tőlem. Kivarok neg egy kicsit.
2020. júl. 20. 16:49
 9/15 anonim ***** válasza:
73%

Még valami:

szerintem kicsit gondosabban kezeld a dolgokat. Elsőre elég nehezen értettem meg, kik azok a kollegánok.

Remélem, nekik nem így írsz?

2020. júl. 20. 17:01
 10/15 A kérdező kommentje:
Ékezet hianya?? Téged zavar?
2020. júl. 20. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!