Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Próbaidő alatt egy hét eltelté...

Próbaidő alatt egy hét elteltével úgy érzem, nem fogadtak el igazán a kolleganok. Érdemes várni?

Figyelt kérdés

Nem az első munkahelyem, túl fiatal sem vagyok már, de minden eddigi munkahelyemen évekig dolgoztam. Jól alkalmazkodom, de csendes vagyok.

Egy hete vagyok új helyen, a vírusnak hála, megszunt az előző helyem.

Első héten még olyan közlekenyek, kedvesek voltak a kolleganok, (2 fő), de ma reggel óta olyan furcsák. Csak én érdeklődtem, milyen volt a hétvégejuk, ők semmit sem kérdeztek.

Annyira feleslegesnek érzem magam, és baromi lassan megy az idő, úgy érzem sose lesz vége ennek a napnak.

Ti varnatok még, vagy kezdjek el új helyet keresni? Nem volt jó ma bejon i, és nagyon nem érzem magam jól emiatt.

2020. júl. 20. 08:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
66%

Igen, zavar.

De elsőre nem ez zavart, csak egyszerűen nem értettem, amit írsz.

Ha a kolleganokkal ugyanígy bánsz, akkor könnyen lehet, hogy ez zavarja őket.

Mi több: lehet, hogy emiatt lusta, trehány, megbízhatatlan alaknak tartanak téged.

Érdemes ezt kockáztatni?

2020. júl. 20. 19:29
 12/15 A kérdező kommentje:
Szerintem te nem vetted fel a beszélgetés fonalát. Nem ez volt a téma, sőt. Abszolút másról beszélsz. De azért köszönöm a hozzászolast.
2020. júl. 20. 20:33
 13/15 A kérdező kommentje:
A másik, hogy neki nem írok semmit. Egy szobában dolgozunk. 😂
2020. júl. 20. 20:35
 14/15 anonim ***** válasza:
79%

Azért egy pillanatra elgondolkodhatnál rajta.

Lehet, hogy nem az írásoddal van gondjuk, hanem valami mással, amiről nem tudsz.

De amíg nem tudod, addig nem ártana, ha mindenre figyelnél.

2020. júl. 20. 20:35
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Engem már 2 éve nem fogadnak el, de lesz.rom :D :D

Az a bajuk, hogy csak "most" jöttem, de annyit keresek mint ők, bár az nem jut el a tudatukig, hogy kb ugyanannyi tapasztalatom van, mint nekik. Gyökerek :D

2020. júl. 21. 07:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!