Mit lehet kezdeni egy olyan kolleganovel akit?
Ti nem igazan kedveltek mert o egy ezohivo angyalokkal dunalo orvosellenes osszeeskuvesgyarto hétszentség es emiatt ti szegeny felvilagosultlan lelkel nehez baratkoznatok az illetovel sot inkabb 2lepes tavolsag de o jonne baratkozni na nem azert mert olyan jofejnek talalna titeket csak az o kis hite szerint mindenkit szeretni kell!
Ilyenkor mit lehet tenni?
Mindig legyen nálad egy könyv, amit "éppen olvashatsz" amikor szeretne beszélgetni. Az sem baj, ha esetleg olyan a címe, hogy "Áltudományok: ezotéria".
Legyél vele kedves, udvarias, hallgasd meg, majd tegyél egy kedves, de elhatárolódó megjegyzést pl. érdekes amit mondasz, elgondolkodtató, de én nem hiszem, hogy ez így igaz lehetne, vagy: tudom, hogy sokan gondolják hasonlóan, de tőlem nagyon távol állnak az ilyen dolgok.
Sajnos nem tudom olvasassal elzavarni mert egy legkorbe dolgozunk es en igazan megprobaltam kedvelni ha o igy kedveskedik folyton de eskuszom nem megy
Amint kinyitja a szajat minden joerzesem elparolog
Felelmetes dolgokat momdott mar es nem szivesen vagyok a tarsasagara
Én elküldeném, hogy mással beszélgessen. Minek itt álszenteskedni, azzal mindenkinek szarabb lesz.
Neki, mert az a fogyatékos ezobarom azt hiszi, hogy talált valakit aki hisz ezekben a fa***ságokban és ezérr kedves vele.
Neked, mert egy ilyen re***rdált fog rádragni.
Jobban jársz ha kerek perec megmondod neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!