Ha próbaidő alatt felmondtam, és nem kaptam meg az egészségügyi TB kiskönyvet, és azt akarja a munkáltató, hogy menjek be érte, akkor nekem meg kell ezt tenni?
Én Nyíregyházán lakom, itt is dolgoztam a cég egyik irodájában azonban a "fő” iroda Szegeden van.
Nem is tudnék hogy eljutni, meg milyen alapon Kell nekem oda elmenni,miközben nem is ott dolgoztam. Ilyenkor miért nem küldik ki postán?
Az uj hely nem fogja beleirni neki az elözö munkaviszonyat.
Postazni szoktàk szinte mindenhol.
Lehet ra vmilyen szabàly. Ugyanis nalunk a kilepök papirjai kiskönyve mindig prioritason van es az utolso fizujat is nagyon gyorsan utalni kell.nem lehet megvarni vele a szokasos 10 -ét sem.erre nalunk (több cèg raadasul akiknek dolgozunk)kinosan ügyelnek es rendszeres a postazas.
Most habar pont bajom is van ezzel ugyanis az alvallalkozotol kilepett emberek rozsaszin kiskönyve nalam van, az alvallalkozo megszünt de bele pecsételtek. A rozsaszin kiskönyvön meg semmilyen adat nincs a néven kivül..igy nem tudom tovabb postazni nekik. Az alvallalkozo nem erhetö el nincs mar olyan ceg.
Nekem van pár, szóval ezért ne aggódj, hogy nem lesz másik, de azért, jó ha van. Mondjuk az enyémet is benyelte a legutóbbi munkahelyem.
Egyébként jelezd a cég felé, hogy postázzák ki, biztos ki fogják bírni azt a maximum ezer forintot, hogy kipostázzák neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!