Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Az jó taktika-e, ha új munkahe...

Az jó taktika-e, ha új munkahelyre kerülve, ha egy kolléga kötözködni és vegzálni kezd, a próbaidő végéig visszafogom magam és tűrök, utána viszont elkezdek visszaszólogatni és reagálgatni?

Figyelt kérdés
Mert ugye, ha próbaidő alatt összevitázok vele, könnyen megeshet, hogy a főnök neki ad igazat, mint régebb óta ott lévőnek, és én esetleg repülök egyik napról a másikra. Próbaidő után viszont már nem küldhetnek csak úgy el? Szerintetek érdemes így, evvel a módszerrel?

2020. szept. 20. 15:20
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül téged, nem tudom, te hogyan viselkedsz. Egy olyan ember utálnék, aki ezt a viselkedést képviseli.
2020. okt. 9. 12:21
 12/24 A kérdező kommentje:
11: Melyik viselkedést?
2020. okt. 9. 12:52
 13/24 anonim ***** válasza:
Hát amit a kérdésedben leírtál XD
2020. okt. 9. 13:02
 14/24 A kérdező kommentje:
13: Az én viselkedésem vagy a kollégáé?
2020. okt. 9. 13:22
 15/24 anonim ***** válasza:
Hát a tiéd, ha így akarsz tenni. Már miért tartanám a kollégáidat (akiket jóformán becsaptál) képmutatónak?
2020. okt. 9. 13:25
 16/24 A kérdező kommentje:
15: Vicces, amit írsz. Tehát aljas képmutató vagyok, amiért az engem szolgalelkű, mindent tűrő csicskának néző kollégának a próbaidő után megmutatom az igazi arcomat és felveszem a kesztyűt? Magyarán kicseszek vele, mert ő azt hiszi, hogy jött egy új dolgozó, akit kénye-kedve szerint szekálhat, utána pedig rá kell döbbenie, hogy félreismert? :)
2020. okt. 9. 13:40
 17/24 A kérdező kommentje:
Mellesleg, az kicsit sem képmutatás, ha ő vegzálni próbál, meg betörni, és ha a főnök odajön a veszekedésre, akkor úgy próbálja beállítani, mintha ő csak jogosan rámszólt volna.
2020. okt. 9. 13:42
 18/24 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, talán viselkedhetnél úgy is, hogy a kollégáid megszeressenek. Gondolom, nem szívtelen szörnyetegekkel dolgoznál együtt. Nem kell hagynod egy percig sem, hogy kihasználjanak. Te végezd normálisan a munkádat és akkor biztos, nem lesz baj. Miért? Ha utána paraszt módjára viselkedsz, szerinted nem fognak kirúgni?
2020. okt. 9. 14:29
 19/24 A kérdező kommentje:

18: Hiszed vagy sem, de azokkal dolgoztam. Már az életkorom egy rossz pont volt, hogy én 20 vagyok, ők meg már 50 körül. Valamint azután különösen fújni kezdtek, hogy megtudták, párszáz forinttal több az órabérem.

Egy ideális világban ez valóban így működne, hogy ha jól dolgozol, akkor mindenki szeretni fog, de sajnos nem olyan világban élünk. És hidd el, 38 évesen majdnem 20 év munkatapasztalattal a hátam mögött meg tudom különböztetni a b***akodást a jogos rászólástól, elég hamar észreveszem, hogy ki a kötözködős fajta, meg ilyenek.

2020. okt. 9. 14:41
 20/24 anonim ***** válasza:
A rossz emberekkel nem kell foglalkozni. Felnőtt vagy, nem állsz szóba olyannal, aki nem érdemli meg. Ne viselkedj már te is gyerekesen. És nem, nem hiszem el, hogy egy közöségben nincs legalább egy olyan ember akivel szót értesz. A többi nem számít. Különben sem úgy értettem, hogy ha jól dolgozól, szeretni fognak, hanem úgy, hogy emberileg legyél szerethető, segítőkész, megbízható, kedves. Viszont ha úgy érzed, kihasználnak, állj a sarkadra.
2020. okt. 9. 14:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!