Nagyon a vége felé járó mesterképzés (ráadásul levelezős) ekkora hátrány lenne álláskeresésnél?
Amikor elkezdtem a képzést, az elején valahogy természetesnek vettem hogy állásinterjún húzzák a szájukat hogy még egyetemre járok-elvégre akkor kezdtem még sok volt hátra. Hiába csak levelezős, azért csak vannak órák vizsgák stb
De most már a végén vagyok ez az utolsó félévem. És ugyanaz megy, most voltam a héten is kettő interjún is, csak a szájukat húzzák-jaaaaa maga még egyetemre jár.. jaaaaaa.....
Mondom de végzős vagyok 1 félév van hátra és levelező! Senkit se érdekel. Lesznek még órái és vizsgái? Hát nyilván lesznek... na akkor jöjjön vissza ha végzett és kézben a papír.
Ez mindenütt így megy?
10: És ezt honnan kéne tudni egy új munkáltatónak, aki nem is ismer. Talán el kéne nekik mondani, hogy a te iskolád mivel jár.
Az enyémnél hétköznap voltak a konzultációs napok. Úgyhogy nem lehetett 1-3 nap hiányzással megcsinálni. Na, meg volt félévenként kb. 8 vizsga, az már kapásból 8 nap.
" az már kapásból 8 nap."
de miért kéne a vizsgák miatt akár egyetlen napot is hiányozni?
ha én reggel 8ra vizsgázok aznap simán mehetek melózni-miért ne mehetnék.
vagy du 16-ra megyek -ennek mi köze a munkához? legfeljebb 1-2 órával hamarabb lelépek
szombati vizsgákról szót se ejtek...
Nálunk 16 után nem volt vizsga.
És csak napot lehetett választani, nem időpontot. Sose voltam első. Mindig várni kellett.
"Nálunk 16 után nem volt vizsga."
nekem meg volt még 18hs kezdettel is vizsga-írásbeli.
meg aztán a szombati vizsgákat elegánsan elengedted a füled mellett.. naná mert abba már végképp nem tudsz belekötni.....
Szombati vizsgáról meg nem is hallottam. Te meg elengedted a füled mellett, hogy miért nem mondod el ezeket a munkáltatónak meg a többi felvetést, hozzászólást is.
De az utóbbi válaszaidból rá is jöttem ki vagy. Nem a válaszok érdekelnek, csak hogy kötekedhess.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!