Jogosan szeretnék a kollégáim hogy többet dolgozzak?
Egy informatikai cégnél dolgozok. A korona után nem sokkal bevezették a home officet és csökkentett munkaidőben dolgozunk sokan. Ez úgy néz ki hogy 6 órázunk és van néhány nap amikor ez csak 4 óra, persze egyenlően elosztva mindenki között.
Na már most az egyszerűség kedvéért: Mindenki alapvetően 2 területtel foglalkozik a cégnél. Nekem ez A és B terület. A kollégáimnak A és C terület. Egy ideje én már csak az A területtel tudok foglalkozni mert a B területet súlyosan érintette a járvány. A kollégáimnak is így volt sokáig mert nekik sem ment a C terület de most újra beindult kb egy hónapja, így ők időben többet dolgoznak.
Most azt szeretnék tőlem, hogy dolgozzak én is többet. Mondtam nekik hogy az esetek nagy részében el tudom végezni a munkámat azalatt az idő alatt amit egy nap munkával töltök, így felesleges lenne néhány eset miatt többet dolgoznom. Ráadásul most lehet hogy nekem is beindul a B terület így amúgy is lehet hogy többet kell majd dolgoznom a gyakorlatban is.
FOntos még megemlíteni, hogy papíron 4 órás bért kaptunk, ám ezt most hivatalosan megnövelték 6 órára.
Ők azzal érvelnek hogy dolgozzak annyit amennyi a papíron van mert így fair.
Most jogosan mondják ezt nekem vagy csak b*ssza a szemüket hogy nekem nem kell annyit dolgozni pillanatnyilag külső tényezők miatt?
Ha nem tudnál az ő területükön segíteni, akkor minek kéne tovább dolgoznod? Ők nem a főnökeid amúgy sem.
Sajnos vannak igazságtalan szituációk az életben, és ez perpillanat neked kedvez(ett). Ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!