Hányan utalnak es hanyan szeretnek?
Engem mindenki utal: szomszedaim,szuleim,testverem,csoporttarsaim,kollegaim,boltosok,penz- tarosok.
Egyvalaki szeret csak, a baratom.
Nalatok mi az arány?
Talan kicsit erzik rajtam,hogy felek. Es ezert kicsit atut rajtam a furaság,ok pedig ezt visszatukrozik,vagy hogy mondjam es tartanak tolem. Meg mert lenott a hajfestesem is,undorodnak tolem,lehet.
Meg olyan gatlasos vagyok sokszor,es disszonans a viselkedesem es vagyok laza, ezt nem szeretik a penztarosok sokan.
Meg furan beszelek kicsit,azt hiszem. Tul lassan? Vagy ilyesmi. Sokszor elegge bolondbnak neznek pl. .penztarosok.
Meg nem vagyok hajlando olyan szavakat hasuznalni,hogy csokis rúd helyette azt mondom csokolades rúd pl.,innentol a penztaros kicsit tart tolem, felszemmel jol megnez. Csoki,buli,tali,szatyor,kuka,stb. ezeket utalom. Szeméttarolot szertek mondani helyette,meg csokoladet. Szatyor helyet taskat. Ki nem allhatom azt a szot,hogy szatyor.
Szerintem meg az van,hogy tul a sokadik ikszen mar nem szoktak gatlasosak lenni,plane nem a nok. Ekkorra mar mindenki magabiztos vagy annak latszik. Koztudat szerint csak a tinedzserek gatlasosak.
Aztan ezert is neznek ram ferde szemmel ,lehet.
Igen,ez lenne a logikus,hogy biztos en is utalom magam.
Sokszor napirenden volt mar nalam ez a kerdes,hogy igy van- e ez vagy sem. En azt hiszem, nem utalom magamat.
Valaszoljatok azert a kerdesre is!😃
Nagyon örülök neki, hogy az esetek többségében engem kedvelnek az emberek. Nemtudom, hogy ez tulajdonságnak számít-e, de hálás vagyok érte, hogy így van. Még a mindenkivel bunkó asszisztens is mosolygós amikor meglát.
Termeszetesen előfordult már, hogy éreztem, hogy nem vagyok szimpatikus, de elfogadom, nekem sem az mindenki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!