Ha olyan munkahelyen dolgozom ahol egy munkatárs sem köszön vissza nekem,akkor onnan jobb ha kilépek?
Milyen munkakörnyezetben dolgoztok? Mindenki annyira belemélyed a papírjaiba vagy a számítógépébe? Vagy úgy kell kapkodnia a szalag mellett, hogy egy másodpercre sem tud másfelé figyelni?
Másik kérdés: Ők egymásnak köszönnek? Ha igen, csak egyedül neked nem, akkor tényleg gáz a helyzeted. Ha egymásnak sem, akkor fogadd el, hogy itt senkinek sem volt gyerekszobája, de attól még lehet, hogy jól együtt tudsz velük dolgozni.
Álommeló az ilyen, ez valószínűleg a magasszintű vállalati kultúra része.
Én 3 hónapig dolgoztam kiszállítóként az egyik kereskedelmi láncként és egyes közeli, de más munkakörben lévő kollégáim nevét mégcsak nem is tudtam.
Elotte meg egy fővárosi kozszolgaltato cégnél meg egy család része lettem, ahol az első perctől fogva szívélyesen fogadtak a munkatársaim.
Ha neked ilyen igényeid vannak, hogy koszonjenek a kollégáid, akkor az ilyen proli munkahelyeket hagyd a 'csába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!