Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Elmennétek most ilyen helyre...

Elmennétek most ilyen helyre dolgozni?

Figyelt kérdés

Irodai ügyfélszolgálatos munka ahol elég sokan vagyunk egy szobában és külföldiek is vannak. Maga a munka sem igazán jó, stresszes, kevés pénz, messze is van és a beosztás is szar, de jelenleg nincs más...

Home Officeról egyelőre nem mondtak semmit, betanítás lesz 3 hétig arra be kell menni személyesen.

Őszintén szólva nem hiányzik, hogy elkapjam a koronavírust egy ennyire semmilyen munka miatt.

2020. szept. 2. 08:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
0%

Persze, az összes baratod koronas, a baratnod anyja orvos, az apja nem az orbán veletlen?

Megsúgom, nekem nem az ismerőseim az orvosok, hanem én magam vagyok kutató, egy -picikét jobban vágom a témát, mint te.

Irkálod csak a baromsagokat

2020. szept. 2. 16:08
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem, az apja hoteligazgato budan nagyokos. Valid infokat irtam. Attol hogy bizalmatlankodsz meg hitetlenkedsz meg igaz amit irok. Hiszed hiszed, nem nem, de f sagokat ne irkalj legalabb.

Megint csak senki nem irta h osszes baratom stb, nevetseges vagy hogy igy probalsz elhitelteleniteni.

Akkor kutass par agysejtet magadnak. Biztos kutato vagy ilyen panelproli stilussal xd na en toroltem ezt a posztot a figyeltjeim kozul.

2020. szept. 2. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!