Elmennétek most ilyen helyre dolgozni?
Irodai ügyfélszolgálatos munka ahol elég sokan vagyunk egy szobában és külföldiek is vannak. Maga a munka sem igazán jó, stresszes, kevés pénz, messze is van és a beosztás is szar, de jelenleg nincs más...
Home Officeról egyelőre nem mondtak semmit, betanítás lesz 3 hétig arra be kell menni személyesen.
Őszintén szólva nem hiányzik, hogy elkapjam a koronavírust egy ennyire semmilyen munka miatt.

Mérlegelj!
Mérlegeld a felsoroltakat! Nem mások vannak a te helyzetedben, nem másoknak kell meghozni a te döntésedet. Te tudod, hogy mit miért és mit miért nem csinálnál (másoknak mások az elvárásai és elfogadható határai). Már csak az a kérdés, hogy milyen arányban vannak a pozitívumai és a negatívumai egymáshoz viszonyítva.
Saját döntésről saját magadnak kell döntened!

Miért kellene a kérdezőnem magyarázkodni mert feltesz egy kérdést?
Gondlom tapasztalatokat várt vagy tanácsokat.

Elsődlegesen nem az a kérdés, hogy elmennék vagy sem, hanem az, hogyha nem mennék el, akkor miből élnék?
Eltartana valaki? Házastárs, élettárs, szülők, van e megtakarításom, stb.
Van hol laknom, vagy albérletet fizetek?
Ha a kérdésekre kedvezőek a válaszok, akkor a fene sem nyűglődne ilyen szar helyen, még a COVID-tól függetlenül sem.
Ha viszont a válaszok kedvezőtlenek, akkor a szar munkahely is jobb mint a semmi.
Én így gondolom.

5ös, ha mar lepontoztal gondolom:
Mondjuk azert, s igazabol nem magyarazkodni, de azert, mert feltesz egy kerdest, amit kb megvalaszol maganak. Ha mar ugyis eldontotte egy sząr a hely, akk folosleges kerdes. Ismeri a poz neg oldalakat, eldonti neki mi a jo.
7-es, remelem megkapod vagy 3x es akkor megtudod :D

10es ment a jelentes mert baromsagokat irsz. Mar leirtam fent az erveket, erre ugyan ugy fujod mint a pereces. 50x rosszabb mint mas influenza, halalos is, tessek leirtam meg 1x, bnom anyja orvos 3 korhazban ill maganklinikan dolgozik, es mint irtam tobb kozeli ismerosom is elkapta, nem azt irtam h belehaltak, masnal volt pelda, magyarok kozt is h ra par honapra.
De ezeket mind leszamitva, ha csak egy kis semmi influenza is lenne, azt sem akarja az ember elkapni, mert minek? Tehat akkor is valid az, hogy akar amiatt se menjen.
Majd gyere vissza ha tudsz relevans ellenerveket, nem csak szemelyeskedni es marhasagokat beszelni es ha tanulral biologiat, ahol nem oktatják a covidot amugy de m1.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!