Elmennétek olyan helyre dolgozni, ahol nem tudod biztosan a kutyádat?
Lenne egy munkalehetőségem, de egy nagyon kis szoba lenne csak a szállásom. Önmagában ez nem is gond, én meglennék, de a kutyámat is vinnem kéne, mert senkire nem tudom bízni, utazgatás nem megoldás. Szinte biztos, hogy napközben csak nagyon keveset tudnék a kutyámmal lenni, reggel-este, munka előtt-után azon a környéken sétálni nemigen lehet. A munkáltató is húzza a száját a kutya benti tartásával kapcsolatban. Nálunk is van kutya az udvaron, de ők nem úgy állnak a jószágokhoz. Nagyon nem tetszik nekik, de végülis bele mentek bizonyos feltételekkel, viszont nem tudom, hogy biztonságban lenne-e.
Szóval Ti bevállalnátok?
Milyem kutya, mihez van szoktatva? De amúgy képzeld el, hogy egész nap be vagy zárva és még a séta is ki van zárva?? Nem is lakás, csak egy szoba legyen a kis helye? Mi az hogy nem lehet sétálni azon a környéken?
Szerintem ne kínozd szegényt ezzel
Kevés az infó!
A fő kérdés, mennyire kell a lóvé? Ha nagyon, akkor nincs mese.
10 év fölötti, sintértelepes, lakásban él évek óta.
Igazából magától tudja a kezdetektől, hogy bent csendben, nyugiban pihi van, kint lehet mászkálni, pörögni, szóval az, hogy kis helye volna, elvolna, csak nyilván nem jó.
Egy ilyen farm szerűség, csak a háznál van világítás, a környéken nemigen, plusz körbe ilyen erdős meg mindenféle, későn és korán nemigen mernék arra kimenni vele. Nekiengedni sem lehet, mivel kerítés nincs, bár nagy a terület, de szerintem simán elmászkálna úgy hogy észre se venné, mivel a csatangoláshoz szokott a városban.
Szóval elég nagyok a kételyeim, a munka nem lenne rossz, ház körüli teendők, jószágok, ilyesmi, én szeretem az ilyet. De a kutyám az első, én nagyon nagyon szeretem őt, mindent megteszek érte, amit velük nem fogok tudni megértetni, teljesen másképp értelmezik az állatszeretetet. Nem azt mondom, hogy rossz emberek, mert ők is szeretik az állatokat, de olyan módon, hogy legyen ellátva és viszollátás, nincs simike meg mittom.
Szerintem pórázon kiviheted. Te félsz a sötétben vagy van oka hogy kint nem biztonságos sétálni vele?
Ha nagyon kell a munka akkor meg kell oldani, ha tudsz más munkát akkor keress mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!