Budapestiek, elmennétek olyan helyre dolgozni ami 2 óra utazásra van tőletek, pest legszélén?
Nem csak elmennék, el is mentem. Hónapokig jártam így diákmunkára.
A semminél jobb volt.
Ha "belefér az időmbe", akkor lenyelném az utazgatást, igen. Akinek mondjuk gyerekért kell szaladnia munka után, az ne tegye. Vagy aki tudja magáról, hgoy nem képes lenyelni, és csak szenved tőle, és úgyis ki fog lépni, az se tegye.
Ezt mindenkinek magának kell tudnia. Én átlagos munkát vállalnék így. Álommunkát főleg, és akkor inkább költöznék. Csicskamunkát...? Most azt is vállalnék, hosszabb távra is.
régen én laktam pest legszélén, szóval nem volt más választási lehetőségem, minthogy utazzak. 1 óra oda 1 óra vissza. tehát majdnem 12 órám elment a napból erre. volt, h 12 órát melóztam, és este hullafáradtan értem haza. mondjuk maga a meló jó volt, imádtam.
most normálisabb környéken lakom, jobb a közlekedés, pár hónapja megpályáztam egy helyet, ahova még innen is 1 órát kellett volna utaznom, már el is kezdtem kacérkodni a gondolattal, h talán ki is bírnám, mert maga a munka jó. aztán nem vettek fel, de így utólag nem is annyira bánom.
most egy elég hulladék melóm van, de csak fél órát kell utaznom, és a kollégák jó arcok.
majd ha lejár a próbaidőm körbenézek valami más állás után, amit jobban szeretnék csinálni, és a lóvé is jobb. egyelőre beérem ezzel, több mint a semmi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!