Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szerintetek ez vicces?

Szerintetek ez vicces?

Figyelt kérdés
Van egy kollegám, akinek az a visszatérő "poénja" hogy elfelejti az emberek nevét, vagy összekeveri őket másokkal. Már vagy 10x bemutatkoztam neki, de még mindig látványosan kutat az emlékezetében, ha tudni kéne, ki vagyok. Körülírással magyarázza el, ha muszáj. Vagy a fél iroda dolgozóinak neveit felsorolja, hátha jó lesz az egyik. Másokkal is csinálja, főleg a csendesebb, visszahúzódó emberekkel. Én is ilyen vagyok. Ő extrovertált, fél percig nem tud hallgatni.

2020. aug. 30. 09:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
63%
Ne vedd észre, ha hozzád beszél, míg nem mondja a nevedet. Ha szóvá teszi, mondd meg, hogy senki sem tökéletes, neki a névmemóriája rossz, neked meg a füled; az egyikre nagyot hallasz, a másikra meg csak egy nagyon kicsit...
2020. aug. 31. 13:55
 12/13 anonim ***** válasza:
15%
Lehet, hogy rossz a névmemóriája.
2020. szept. 12. 21:17
 13/13 anonim ***** válasza:

az egyikre nagyot hallasz, a másikra meg csak egy nagyon kicsit...

-----

Ezen szakadtam, 11-es

2020. szept. 13. 08:35
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!