Jelenleg alig találok valami munkát. Legtöbb helnél is elvárnak minimum 1-3 év tapasztalatot. Gyári munkát sajnos nem bírom, nagyon monoton, egyhelyben állástól kikészülök. Árufeltöltést nem nekem találták ki, ezért ott hagytam a fenébe. Takarításon gondolkozok, mert imádok takarítani itthon. Nem tudom miért, de szeretek. Persze nem teljesen professzionálisan, de itthon mégis jobb egy tiszta otthonba jönni. Mennyire nézik le a takarítókat pl egy iskolában (ittmondjuk azt tapasztaltam, hogy becsülik őket, mert mikor én szaksuliban voltan és páran összehaverkodtunk a takartónővel :),tök aranyos volt), plázában, gyárban (bár megfogadtam gyárba többet nem megyek, elég volt a 3 év szenvedés gyakorlaton.)irodában? Elvállalnátok egy ilyen pl. társasházi lépcsőtakarítást 4 órában kevás pénzért de lenne több szabadidőtök? Én személy szerint nem szeretném a fél életemet munka rabságában tölteni, akkor sem ha több pént kapok. Pénz nekem nemhelyettesíti a szabadságot sokszor. Nekem elég lenne egy 4 órás egyserűbb munka mint a takarítás. Még valami mennyire ciki irdobáan tkaarítni? mármint mikor szokás ott takarítani mikor elmentek az irodisták, vagy közben és akkor ott beszélgetnek te meg takarítasz vagyhogy van? Előre is koszii a válaszokat! 20L
Ne viccelj, a munka az munka. Legalis, nem karosítasz meg senkit, miért néznének le? Én férfiként műkörmös vagyok, engem is frusztrált hogy le fognak nézni, ehhrz képest jobban szeretnek hozzám jönni, mint egy másik nőhöz :)
2020. aug. 28. 21:49
12/15 A kérdező kommentje:
Köszii mindenkinek! Mostmár magabiztosabb vagyok takarításban :D. Suliban is láttam tök jól elbeszélgettek egyesek velük. Bár én nem suliban tervezek takaritani de igy is jó hallani.
2020. aug. 28. 21:57
13/15 anonim válasza:
Az általam ismert egy-két cégnél még munkaidőben jöttek/jönnek a takarítók, általában a vége előtt 1-2 órával, de amíg az irodisták bent vannak, addig egyik helyen nem mentek az irodákba, hanem az éppen kevésbé használt helyiségeket vagy a mosdókat, wc-ket kezdték takarítani, másik helyen bejöttek az irodákba, de főleg csak a szemeteskosarakat üríteni, de a lényeg, hogy mindenki jól eldumcsizgat velük pár percet, jó alkalom kicsit megszakítani a monitorbámulást. Aztán mikor irodisták hazamennek, akkor állnak neki. Nálunk nem nézik le őket. Sőt, ügyelünk mindig a tisztaságra, mert mit szól majd a takarító, ha nagy a káosz.
2020. aug. 28. 22:00
14/15 anonim válasza:
Nem mindegy hol takarítasz egyébként. Ha sikerül magánházakba bekerülnöd, ott az 1500-as nettó órabér a legkisebb amit kereshetsz. Én kiegészítésként vállaltam pár éve 2 ház takarítását, baromi jól kerestem vele.
2020. aug. 29. 11:10
15/15 anonim válasza:
Nem, en programozo vagyok es szoktam dumalgatni a takaritonovel az ebedszunetben, 50+ eves es jol lehet vele poenkodni
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!