Hogy néz ki egy munkátok webdesigner/webfejlesztőként?
Figyelt kérdés
Ez a két terület nagyon érdekel, és azt szeretném kérdezni, hogy hogyan írnátok le egy munkátokat (azt is írd le, hogy szabadúszó vagy cégnél dolgozol, és hogy frontend vagy backend, lécy :3)?
Tehát onnan, hogy felkérnek, a tesztfázisból, hogyan választjátok ki a szükségleteket, és hogyan adjátok le, hogyan zajlik a fizetés stb., hogyan készül el?
(A troll kommenteket hagyjuk most.)
Előre is köszi!
2020. aug. 27. 16:19
1/2 anonim válasza:
én dolgoztam teljes állásban 8 órában egy külföldi multinak fejlesztőként, szokásos 9-17 ig irodában kellett lenni, kiadták a feladatokat volt mindig valami határidő de úgy nagyon nem figyelték az embert csak legyen meg minden időre, most pedig vállalkozóként dolgozok ugyanúgy fejlesztőként több cégnek is így tulajadonképpen már nincs főnököm akkor és úgy dolgozok ahogy szeretnék, persze vannak elvárások határidők de így elég rugalmas, főleg otthonrol dolgozom most ami mondjuk nem a legjobb de néha beszoktam járni irodába, meg tervebe is van hogy kipróbálom a digitális nomád eletmódott 3-4 hónapra ázsiába elmenni ott élni és onnan dolgozni a tengerpartról :)
2/2 A kérdező kommentje:
#1 Wow, köszönöm a válaszod :)
2020. aug. 27. 17:21
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!