Külföldön vagyok, de nem mennék vissza Magyarországra.
2020. aug. 28. 01:26
2/15 anonim válasza:
Magyarországon vállalkozás.
tudod ki menne ki külföldre a belét kiontani, és még le is néznek.
2020. aug. 28. 01:30
3/15 anonim válasza:
Magyarországon vagyok alkalmazott. Szeretem a munkám, nincs habzsi-dőzsi, de kényelmesen élek belőle a családommal. Így nem mennék ki külföldre. Részben azért mert ott mindigis csak egy ócska vendégmunkás lennék. Részben azért mert a ranglétra aljáról kéne kezdenem valószínűleg. Harmad részben pedig szeretek itt élni.
2020. aug. 28. 02:12
4/15 anonim válasza:
Magyarország.
Van jól fizető állásom, szeretem is. Szóval nem mennék ki.
2020. aug. 28. 02:28
5/15 anonim válasza:
Csak és kizárólag külföld, jelenleg már félig meddig kiépült rabszolgaság alapú társadalom van, ez csak rosszabb lesz.
2020. aug. 28. 04:31
6/15 Deák Dominik 2020 válasza:
Kevés az infó ahhoz, hogy érdemben válaszoljunk. A mostani kényelmes, irodai munkámat Magyarországon családos emberként nem cserélném el mexikói pizzafutárkodásért.
Szakmailag melyik jobb? Pénzben? Milyen egyéb előnyei/hátrányai vannak az itthoni és a külföldi ajánlatnak? Van párod, gyereked, kutyád, itthon saját ingatlanod? Mennyire beszéled a külföldi ország nyelvét? Határozott vagy határozatlan időre szól? Nem szorul gondozásra idős hozzátartozód?
...stb.
2020. aug. 28. 06:31
7/15 anonim válasza:
Külföldön vagyok, úgy van csak értelme hazamenni ha egy nyugati minimálbérrel megegyező fizetést össze tud hozni. Az alatt egy csapda az otthoni élet.
2020. aug. 28. 07:30
8/15 anonim válasza:
A feltételektől függ. Mi jól érezzük magunkat itthon, nem keresünk rosszul, csak a fizetésünk sokszorosáért lehetne elcsábítani minket a szakmánkban. Közel van a családunk és a barátaink, nem szívesen költöznénk.
Ha ez nem így lenne, akkor valószínű külföld.
2020. aug. 28. 10:09
9/15 anonim válasza:
Ha kimennék külföldre dolgozni, csak pár évig csinálnám, hogy egy kicsit összeszedjem magam anyagilag, utána jönnék vissza.
2020. aug. 30. 11:39
10/15 Deák Dominik 2020 válasza:
Rutinos gyakoris vagyok, de azért időnként tudok értetlenkedni... Miért az én válaszom a legkevésbé hasznos? :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!