Külföldön munka vagy továbbtanulás magyarországon?
Melyik? Miért?
Ki mit gondol?
Szakma, kezdőtőke nélkül hogy gondoltad a külföldöt?
Vagy kimész Ausztriába mosogatónak, és ennyi? Hát, akkor kb. ugyanígy fogsz élni, csak épp kinn.
Lehet, hogy több a fizu Magyarországhoz képest, de a bérleti díaj is drágábbak, egészségügy, stb.
Szakma + nyelvvizsga oszt go kifele.
Figyu az a baj itt magyarba semmit nem érsz felsőoktatással. Na jó lehet lepontozni, de igy van. Van aki persze jó helyre teszi a vasat és bejön neki az élet, de odakinn ugyan azt a lóvét megkapod csak kevesebb tanulással meg kis motivációval.
Én 2016 ban érettségiztem, 2018-ban lesz okj-s logsztikai és szállitmányozói szakmám, 1 évet ráhúzok angol középszintű felkészitésre aztán 1 év még itt helyben egy szakmára még nem döntöttem mi, lehet szakács lesz.
Ha befejeztem azt is 23 éves leszek, érettségi, nyelvvizsga, 2 szakmával. Valamit csak össze hozok kint, persze kezdő tőke alap.
Én azt gondolom kint jobban félre tudsz tenni. Ha rugalmas vagy nem kell aggódnod hogy csövesként kell hazajönnöd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!