15-25 év közötti fiatalok: ti itthon vagy külföldön tervezitek a későbbi életeteket?
Hiányoznának a barátaim, szóval itthon.
(25F)
Oké, oké, ezt értem, de nem is azt kérdeztem, hogy "hol fogtok élni", hanem inkább arra vagyok kíváncsi, hogy hol tervezitek, vagyis hol szeretnétek jobban: itthon vagy külföldön?
Eredetileg azért tettem a szex kategóriába, mert tudtam, hogy ott több választ kaphatok a kérdésemre.
Külföldön képzelem el. Barátaim nem nagyon vannak (aki van, az is külföldre fog menni), a családomat meg könnyen meg tudom látogatni Ausztriából, vagy Németországból.
Itthon nem tudok egyről a kettőre lépni, pedig mérnök vagyok (és nem vagyok szar szakember). Külföldön körülbelül 5-6x annyit keresnék mint most és akkor már lehetne építkezésen gondolkodni, vagy akár még családalapításon is. Itthon viszont felesleges a hiú ábránd, még egy Trabantot sem tudnék venni és fenntartani.
Oda megyek, ahol megbecsülnek és ahol megfizetik a munkámat.
Nem az ország érdekel, hanem, hogy ne legyek kiszolgáltatott alkalmazott, akinek semmire nem elég a pénze. Alkalmazotti lát pedig ilyen, mert az alkalmazott mindig is keveset fog keresni/kapni, mint az általa elvégzett munka értéke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!