Magyarország vagy külföldön munka?
Figyelt kérdés
Melyiket választanátok?2020. aug. 28. 01:19
11/15 anonim válasza:
"Rutinos gyakoris vagyok, de azért időnként tudok értetlenkedni... Miért az én válaszom a legkevésbé hasznos? :D"
Ne gondolkozz rajta, ez az egész %-olós rendszer egy működésképtelen baromság.
12/15 anonim válasza:
"rutinos gyakoris vagyok" - akkor tudhatnád, hogy itt leszázalékolnak indokolatlanul bárkit bármiért bármikor.
13/15 anonim válasza:
Jah megjelenek a mindenkit összevissza százalékolok emberek aztán annyi :D
14/15 anonim válasza:
Én maradnék, de ismerőseim közül akik kimentek azok örülnek neki eleinte nehéz volt nekik de miután elfogadták őket a munkahelyen azóta nem akarnak vissza jönni.
15/15 anonim válasza:
Attól függ, hogy mi a cél.
Nekem az volt, hogy legyen lakásom. Emiatt közel 10 évig dolgoztam külföldön. De nem akartam albérletben megöregedni, úgyhogy amint meglett a lakás, hazaköltöztem. Egy kis lakást magyar fizuból is fenn lehet tartani.
Karrierépítés miatt külföld jobb, könnyebb érvényesülni és lépkedni a ranglétrán.
Viszont esélytelen lakáshoz jutni hitel nélkül. Egyetlenegy embert ismerek, akinek van (pedig sok emberrel beszélgettem a kintlét alatt), de az is helyi, és örökölte a házat. Amúgy még a a helyiek is tele vannak hitellel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!