Mit dolgozol és mennyi a nettó órabéred?
Figyelt kérdés
Én takarítok 1600 ft a nettó órabérem, amit kézhez kapok, Budapesten dolgozok. Jó fizetésnek számít takarításban, de nehéz és rugalmasnak kell lenni. Ünnepek, hétvégék idején is legtöbbször dolgozok és néha aznap derül ki, hogy bent kell maradni túlórázni. Most jó, de lestrapál, a magánéletet, kapcsolatot pedig tönkreteszi. Most pl vasárnap este 11-re értem haza munkából és hétfőn 4-kor keltem, hogy induljak.2020. aug. 26. 18:53
1/20 anonim válasza:
Junior szoftverfejlesztő: 2075 ft / óra. Cafeteriával együtt: 2275 ft / óra.
2/20 anonim válasza:
Ha valaki havi bért kap, akkor hány órával ossza?
4/20 anonim válasza:
2-nek
A fizetésed elosztod annyival ahány napot dolgozol a hónapba.
Az az összeg a napi béred, és a napi bért osztod annyi órával, amennyit dolgozol, így megkapod az órabért.
5/20 anonim válasza:
Köszi 3-as. 4-es Nem minden hónapban ugyanannyi napot dolgozok.
6/20 anonim válasza:
2200 Ft/óra + cafetéria ezek alapján, ha jól látom, én is informatikus vagyok.
7/20 anonim válasza:
5
Az órabér akkor is kijön, ki tudod számolni.
8/20 anonim válasza:
Ez szép! Én junior mérnökként keresek ennyit (havi fix, 168 órával osztottam), plusz Cafeteria.
Mondjuk ez Kelet-Magyarország.
9/20 anonim válasza:
Kamionsofőr vagyok, a fizetésemet nem lehet egyszerűen órabérre konvertálni a sok összetevő miatt.
10/20 anonim válasza:
Én 1700 ft, vidéken, diplomás meló, fél 8-tól 4ig, pénteken csak fél 2-ig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!