1/13 anonim válasza:
Havibéres vagyok, ezért nem lehet kiszámolni. Attól függ, hogy 20-21-22 vagy hány munkanapos a hónap.
2/13 anonim válasza:
én is havibéres vagyok, de kb 1300 a nettó órabérem
3/13 anonim válasza:
Diákmunkásként raktározok, csomagolok, nettó 449 Ft az órabérem.
19/L
4/13 anonim válasza:
Kutatás-fejlesztés, havi fix fizetésem van, netto 390 ezer.
5/13 anonim válasza:
Játéksofter fejlesztö cégnél programozo havi 13000 angol font + jutatások utazás esetén!
6/13 anonim válasza:
Kedves utolsó!
Havi 4,5 milát keresel? Valahogy ezt nem tudom elhinni! Ne haragudj! :)
7/13 anonim válasza:
Előző válaszoló vagyok, amúgy nem 1300 fontot akartál írni? Mert az már valószínűbb! :)
8/13 anonim válasza:
Angliában elek es dolgozom es nem irtam el az öszeget! magyarul a szüleimtöl es a netröl tanultam meg!
9/13 Tamás 1234 válasza:
Angliában 4-5 font a minimális órabér (ez elsősorban attól függ, hogy hány éves a munkavállaló), ami 300-350 ezer forintot jelent havonta. Ez elsőre soknak tűnhet, de az igazságoz hozzátartozik, hogy a sziget nagyon drága, London pedig világviszonylatban is az egyik legdrágább hely
10/13 anonim válasza:
De akkor is, nekem, mint egy átlag polgárnak felfoghatatlan, hogy ahogy az előző hozzászóló írta havi 13 ezer font a keresete, ami = 4,5 millával magyar viszonylatban havi bérezésre, egyszerűen hihetetlen!...... Akkor neked biztos nincsenek pénzbeli problémáid! Amúgy megkérdezhetem, melyik játékfejlesztő cég? Netán Codemasters-nél dolgozol? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!