Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen munkakörben keres...

Milyen munkakörben keres valaki nettó 250. 000 Ft felett?

Figyelt kérdés

Kérlek, írjatok, mert komolyan nagyon kíváncsi vagyok rá!

Gondolom vállalkozóként, vagy vezető beosztásban. De mégis, mi a konkrét munkája?

Mondjuk a tolmácsokat megértem, bármennyit is keresnek, abban én is látok fantáziát, 2 nyelvet is tanulok, de amint lehetőségem lesz, a kínaiba is belevágok.

2012. febr. 8. 16:18
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
97%

pl. az informatikában dolgozók megkeresnek ennyit.

Én programozó vagyok nettó 275.000 Ft-ért+juttatásokért egy nagy multinál, a barátnőm akivel együtt élek, ő szintén egy nagy multinál nemzetközi pénzügyi kapcsolattartó(diplomával, 2 felsőfokú nyelvismerettel), nettó 285.000 Ft-ot keres. Úgyhogy egyáltalán nem kell bűnözőnek vagy vállalkozónak lenned ahhoz, hogy ennyit keress.

2012. febr. 8. 16:48
 2/27 anonim ***** válasza:
46%
Ha valaki nem bufe-ruhatar szakon szerez diplomat alkalmazottkent 300 Korul kereshet eleg hamar.
2012. febr. 8. 17:04
 3/27 anonim ***** válasza:
100%

Nettó 295 plusz juttatások.

Szintén multi, tervezéssel foglalkozom, gazdaságossági számításokat végzek.

2012. febr. 8. 17:26
 4/27 anonim ***** válasza:
100%
Teszt automatizálás Java nyelven, havi nettó 350 + 28k cafeteria. És ennél bőven van feljebb az iparban, főleg bankoknál. Ezt egyébként 5 év szakmai tapasztalattal értem el, de ha jól csinálod, simán meglehet hamarabb is.
2012. febr. 8. 18:01
 5/27 anonim ***** válasza:
100%
Én is multinál vagy kontroller, nettó 425e.
2012. febr. 8. 18:53
 6/27 A kérdező kommentje:

Húúú! Nagyon jókat írtatok! :)

Köszönöm!

2012. febr. 8. 19:04
 7/27 anonim válasza:
100%
Vidéki városokban a multiknál is kevesebb a fizetés.
2012. febr. 8. 20:10
 8/27 anonim ***** válasza:
95%
Nemzetközi adószakértőként vezető pénzügyi beosztásban akár ennek a négyszeresét is nettóban.
2012. febr. 8. 21:53
 9/27 anonim ***** válasza:
100%

A versenyszférában akár kezdőként is, akár jóval többet is. Felsorolás baráti körből és családból:

- programozó matematikus banknál, nettó 350.000

- informatikus saját vállalkozással: min. havi nettó 600.000

- programozó matematikus pályakezdő adatbányászként: nettó 250.000

- vegyészmérnök termelésirányítóként: nettó 300.000 Ft

- gyógyszerész patikában: nettó 285.000 Ft

- diplomás ápoló gyógyszercégnél szakorvoslátogatói munkakörben: nettó 300-400e Ft (itt a bónusz az, ami megdobja az alapfizetést, ez pedig teljesítményfüggő)

- orvos mellékhatásfigyelőként gyógyszercégnél, vezető beosztásban: nettó 385.000 Ft

- stewardess "fapados" cégnél: nettó 320.000 Ft

Végül a "kedvenceim": PR asszisztens parlamenti pártban havi nettó 450.000 Ft és vágó az MTV-nél, havi nettó 650.000 Ft ^^

Mindenhol vannak egyéb juttatások is, akár jutalék, akár műszakpótlék, vagy kocsi, céges üdülő, viszont sok helyen napi 10-14 órát kell dolgoznod, esetenként akár hétvégén is. Próbálj olyan szakmát választani, ahol extra előnynek számít a nyelvtudásod, de ne kizárólag abból akarj megélni! Ezt egyébként a legtöbb munkahelyen anyagilag és erkölcsileg is honorálják. Sok szerencsét a pályaválasztáshoz! :)

2012. febr. 9. 03:03
 10/27 anonim ***** válasza:
71%

ez olyan igazságtalan!! :SS ne haragudjatok,de kiakadtam nagyon ezeken, amiket irtatok! rohadtul irigyellek titeket!!mért csak az informatikusok meg a pénzügyesek, meg a mérnökök/ vegyészek keresnek ennyit?? és akinek nincs egyikhez se affinitása,az haljon éhen?? nagyon sz@r ezt olvasni hogy mig én a napi kajáért küzdök ti ilyen jól eléldegéltek!! mit csinálok rosszul??

egy munkanélküli kozmetikus

2012. febr. 9. 11:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!