Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen munkakörben keres...

Milyen munkakörben keres valaki nettó 250. 000 Ft felett?

Figyelt kérdés

Kérlek, írjatok, mert komolyan nagyon kíváncsi vagyok rá!

Gondolom vállalkozóként, vagy vezető beosztásban. De mégis, mi a konkrét munkája?

Mondjuk a tolmácsokat megértem, bármennyit is keresnek, abban én is látok fantáziát, 2 nyelvet is tanulok, de amint lehetőségem lesz, a kínaiba is belevágok.

2012. febr. 8. 16:18
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
24%
Akinek nincs se szakmája, se érettségije annak a tükörben kell a hibást keresnie, nem a tanult emberekben.
2015. júl. 28. 01:10
 22/27 anonim válasza:
Atya úr Isten micsoda fizetések Magyarországon.A teringettjét neki, tátott szájjal olvastam végig.Érettségivel 2 szakmával és mégis segédmunkával élek.26 éves fiú vagyok, de anyagi helyzetem soha nem engedte meg hogy még akár Fősulira is menjek.Van két pici gyermekem, egy gyönyörű feleségem, és talán egy kis tehetségem is a zeneiparban.Ritkán lépek fel,kb havi 1x,mert még nem vagyok annyira ismert, lehet hogy nem is leszek, de az is havi 30.000 ft plusz.Mellette 12 órázok Pesten 650-es órabérért,méghozzá éjszakában este 6tol reggel 6 ig,pótlékok nélkül és hetente látom a családom 2 napig és 2 hetente fizetnek, de egyszerűen nem tudom magam utólérni hiába kapja párom is a családit és gyest...Az autómat kivonattam ideiglenesen mert nem tudom fizetni rá a biztit se semmit, a tüzelőt két hetente veszem ami 20.000 ft és el is fogy kéthetente.Már lassan ott tartok hogy feladom,de hajtok a családomért,amíg bírom szusszal,amíg a szivem dobog.Igen, éhbérért dolgozom,de nem tudsz egyről a kettőre lépni..és a szivem csavarodik a fizetéseiteken barátaim.Én is irigyellek benneteket.Heti 5 napot dolgozom 12 órában ami 7800ft naponta, azaz 39.000ft,de ebből a heti 10.000 forint előleg lejön amit kiadnak minden hét elején, és így 29.000-re jövök ki, azaz ha kéthetente fizetnek 58.000ft amit kézhez kapok vagyis kapnékk,de mivel a családnak otthonra is kell pénz amíg dolgozok mert ugye nincs, felkérek annyi előleget hogy mire fizetés van,majdhogynem nincs is fizetésem.De ez a jobbik eset,olyan is van amikor a góré nem tud adni mert nem utalnak neki,még ha hazudik is, nem számít, ha nem ad,éhezik a családom otthon ha a nagyszülők nem segítenek,ha meg kiverem a balhét,elzavarnak a munkahelyemről és akkor jön el a világ vége anyagilag.Nem sajnáltatom magam,de nekem nincsen ép cipőm, márkás meg pláne,nincs egy kabátom,pólóm is csak 2 évesek vannak, zoknik felemásak a lábaimon mert inkább a gyerekeimre költöm ami megmarad, a szinte semmit.És tudjátok mit? már nem lényeg,hol rontottam el az életemet anyagilag, itt a kérdés az,hogy hogyan tovább?...eddig itt tartok, albérletben élünk itt vidéken havi 15ért plusz rezsi 15ezer,plusz gázpalack csere 5.000 ...jelenleg a kandalló tetején tud párom vizet melegíteni,nincs palack,nincs miből kiváltani,elvagyunk maradva 3 számlával,mert így jött ki akárhogy nem akartuk, ebből veszekedések is vannak nagyritkán,mert próbálunk nyugalomban élni,és mindig törekedni a jobbra.Vállalkozást szeretnék de hogyan,miből?Videoklipet szeretnének csinálni velem híres előadó művészek, de nincsen se cipő se ruha, pedig tudom hogy sikeres lehetnék... ma indulok vissza dolgozni éjszakára innen vidékről (innen Pest 160km) ...és gürcölhetek egy hétig,majd hétvégén kapom a fizut,de már 30.000 forint előlegem lesz addigra.Nem tudom mi lesz velünk,mert ez az állapot tarthatatlan. 26 éves férfi
2016. jan. 17. 13:05
 23/27 anonim válasza:
szakács: 1400/óra (nettó). Egy hónapban ledolgozik 180 órát. netto bére 252000 magyar forint
2016. ápr. 4. 16:25
 24/27 anonim ***** válasza:
15%
22# talán nem kellett volna felelőtlenül két gyereket csinálni egzisztencia nélkül...
2016. ápr. 4. 19:43
 25/27 anonim ***** válasza:
70%
kezdő tanár 110 000 nettó.... -.-' - egyetemi végzettség, vörös diploma
2016. jún. 20. 11:03
 26/27 anonim ***** válasza:
47%
#22-es: lehet nem leszek népszerű, de nem tudom elfogadni azt a kifogást, hogy nem volt pénzed főiskolára. Nincsenek jómódú szüleim, soha senki nem támogatott és képes voltam önerőből úgy végiggürizni a SOTE Gyógyszerésztudományi Karát (ami ugye nappali képzés, kőkemény, és az előadásokra és a gyakorlatokra is kötelező bejárni), hogy mellette heti 30 órában dolgoztam. Albérletet kellett fenntartanom, mellette ugye háztatrtást vezetnem. Igaz, így hat évbe tellett az amúgy 5 éves egyetemet elvégezni, de mellette még nyelveket is tanultam (angol, francia), ami ugye egyetem első két évében ingyenes, utána pedig a külföldi cserediákoktól és interneten ingyen meg lehet tanulni bármit. Utolsó két évben fordítottam is szakszövegeket, ekkor már egyetem mellett nettó 120-150 ezer forintot kerestem. Diploma után rögtön 240.000 nettóra ugrott a fizetésem, mostanra pedig havi 450.000 nettó fölött keresek + 13. havi + cafetéria. Mostanra, 8 év alatt jutottam el odáig, hogy tehermentes saját autóm van (mert ugye ha nem tudod fenntartani, akkor mégis minek gépkocsi?), hogy hitelre, de saját otthont tudok venni, és ha az egzisztencia megvan, na majd akkor jöhetnek a gyerekek. Felelőtlenség albérletbe, nuku pénzre gyermeket vállani, és ha ennyire egyik napról a másikra éltek, akkor el kellene gondolkozni azon, hogy talán a feleséged is visszamehetne dolgozni... Ezzel egyébként nem azt akarom mondani, hogy én milyen hűdeszuper vagyok, hanem azt, hogy az egész tényleg csak szorgalom és elhatározás kérdése és meg kell találni azt a területet, amiben tehetséges vagy, meg is tudsz élni a későbbiekben belőle és körömszakadtáig küzdeni az álmaidért.
2016. jún. 28. 19:14
 27/27 Zoltán112 válasza:
lopás felső fokon
2017. jan. 24. 09:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!