Mit dolgozol és mennyi a nettó órabéred?
Figyelt kérdés
Én takarítok 1600 ft a nettó órabérem, amit kézhez kapok, Budapesten dolgozok. Jó fizetésnek számít takarításban, de nehéz és rugalmasnak kell lenni. Ünnepek, hétvégék idején is legtöbbször dolgozok és néha aznap derül ki, hogy bent kell maradni túlórázni. Most jó, de lestrapál, a magánéletet, kapcsolatot pedig tönkreteszi. Most pl vasárnap este 11-re értem haza munkából és hétfőn 4-kor keltem, hogy induljak.2020. aug. 26. 18:53
11/20 anonim válasza:
3520/ óra informatikus vagyok cafeteriával kijön 3550-re
12/20 anonim válasza:
Tanácsadóként dolgozok vállalkozóként, külföldi klienseknek (kutatások, szakpolitika, trainingek, stb) átszámítva 15000 Ft-os órabérért. De nyilván nincs minden napra munka, csak úgy havi 7-10, szóval van egy félállásom, amiért kb magyar középvezetői szinten keresek. Szóval összességében úgy 8-10e körül lehet.
13/20 anonim válasza:
1039/óra :-) Informatikus kutató vagyok állami kutatóintézetben. És én még el vagyok kényeztetve, a bértábla szerinti minimumfizetés még ennél kevesebb lenne.
14/20 anonim válasza:
#9 vagyok és kaptam imént egy érdeklődő levelet, hogy mégis mennyi az annyi. Nos alapbér 25000czk,napidíj:45eur,km bonusz 1:50eur/1000km,km bonusz 2: +10% 12500km/hó felett, rakodási pénz: 100czk/db,munkaruhában dolgozás 20eur,pontos időben üzenetküldés 20 eur, sérülésmentesség 5000czk,fogyasztás, bonusz 7000czk. Na kedves üzengető ebből varázsolj egy órabért :D
16/20 anonim válasza:
Életművész vagyok, nincs munkám. Előző munkám egy fedett strandon volt, ott 750 ft volt az órabérem(vidék), nevetséges bér volt ahhoz képest, hogy fontos munkát végeztem, nem egyszer mentettünk életet.
17/20 anonim válasza:
vállalkozó vagyok napi 100k összejön 6 órával. szóval kb18 ezer
18/20 anonim válasza:
Villanyszerelő pest mellett, 1800/óra bruttóban.
19/20 anonim válasza:
Munkavállaló voltam a brfk-nál-139.000netto
Most végzettséggel és pár év tapasztalattal cukrász vagyok,-128.000 bejelentés nélkül:) Budapesten
20/20 anonim válasza:
Raktári komissiózó nettó 5200Ft/óra hollandiában
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!