Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért baj, ha valaki "hátsó...

Miért baj, ha valaki "hátsó ajtón" keresztül jut be egy munkahelyre?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy verseny nélkül, nem a hagyományos úton. Egyből mindenki azt feltételezi, hogy kevésbé ért azaz ember ahhoz amit ott kell csinálni. Szerintem ez egyszerűen nevetséges ugyanis sok embert ismerek, aki hagyományos úton került be és meglepő módon mindnek volt hátszele, ismertsége, tehát vehetjük úgy, hogy valamilyen szinten azok is hátsó ajtón keresztül jutottak be.

Jelenleg épp állást keresek és már körüljártam minden lehetőséget, rengeteg emberrel beszéltem és úgy látom hogy trükközés nélkül nincs módja olyan állást szerezni ami az elvárásaimnak megfelel vagy beállhatok a sorba de akkor majd hosszú idő után kapok valami olyat amit senki se akar.

Én nem ítélem el a trükközőket, azonosulok velük, jobban hibáztam ezt a korrupt társadalmat amiben élünk. A gyomrom felfordul ettől a sok kivételezéstől, seggnyalástól. Az egyik munkáltató rólam is a rosszabb képességet feltételezte holott utána ő maga vallotta be, hogy ő miképp jutott odáig ahol most van pff... Egyszerűbb másra mutogatni.

Ti mit gondoltok, elítélitek ezt? Jó ötlet folytatni ezen az úton a próbálkozást?

2020. aug. 21. 13:23
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nem lenne azzal semmi gond ha az illető dolgozik is...maximum nem korrekt azokkal akiknek jobb képesítésük van és ismeretség híján sokat gürcölnek,hogy méltó álláshoz jussanak.

Nálunk van egy ilyen aki úgy jött,hogy a főnöknő ismerőse. Pocsékabb,lustább kollégát nem kívánok senkinek sem. Úgy kellett noszogatni, hogy elkezdjen dolgozni,de még így is van amikor épphogy a minimumot teljesíti.

2020. aug. 22. 20:31
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!