Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Ti kilépnétek? Többi lent

2020. aug. 21. 10:29
 1/10 A kérdező kommentje:

3hónapja vagyok az új munkahelyemen és 6hetes terhes vagyok.

Van egy kollégám aki kötekedik,mindig a hibát keresi bennem és a munkámban amit szóvá is tesz,mivel érzékeny vagyok néha munka után sírok is miatta, de állandóan stresszelek. Tegnap is elkezdett fájni a hasam alja a stressz miatt. Ti kilépnétek? Új munkahelyet már felesleges keresnem.

2020. aug. 21. 10:29
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Felnőnék és megvédeném magam.
2020. aug. 21. 10:30
 3/10 anonim ***** válasza:
Védd meg magad. Velem is csinálták egy pár napig. Hiába vagy új csapj az asztalra. Pont most ne lépj ki.
2020. aug. 21. 10:39
 4/10 A kérdező kommentje:

Sose volt még ilyen a munkahelyeimen...

De sajnos ezt is sikerült megtapasztalnom.

Lehet megpróbálom legalàbb a 10.hétig elhúzni a felmondást

2020. aug. 21. 10:59
 5/10 anonim ***** válasza:
23%
Te nem akarsz melózni, ennyi a történet. Nem több.
2020. aug. 21. 11:20
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem dolgozol akkor csak a sima GYES-t kapod nem? Nem sok..

Megkell védened magad. Ha nem lépsz lehet, hogy minden munkahelyeden így fognak viselkedni veled. Sőt az oviban vagy a suliban ha bántják majd a gyerekedet azért sem fogod felemelni a hangod? Ha homokba dugod a fejed az nem megoldás

Hagyod, hogy más kikészítsen.

2020. aug. 21. 12:25
 7/10 A kérdező kommentje:

Hiába szóltam vissza ugyan úgy csinálja a kedves nő személy,próbálok átnézni rajta mostmár...

Sajnos akiről szó van nem egy embert kergetett el a stílusával.

Ahol eddig dolgoztam imádtam bejárni,tünemény kolléganőim voltak csak sajnos megszűnt a munkahelyem a vírus miatt.

Az ember nem szívesen jár be ilyen helyre nap mint nap.

Kilépésen azért gondolkodom mivel a picinek nem tesz jót hogy idegeskedem :(

2020. aug. 21. 12:48
 8/10 anonim ***** válasza:
Mért nem beszélsz a feletteseddel? Én műszakvezető voltam a terhesség előtt és mindig eltudtuk simítani a konfliktusokat. Senkinek sem tesz jót ha ilyen körülmények közt dolgozil, ha terhes, ha nem. Ha nem szólsz senkinek akkor persze nyeregben érzi magát. Gondolom tisztában vannak vele,hogy hány embert üldözött el.
2020. aug. 21. 13:37
 9/10 A kérdező kommentje:
Főnök feleségének egyik barátnője. Kirúgni nem fogja a főnököm,ezért ment inkább el több ember is mint kiderült utólag.
2020. aug. 21. 14:03
 10/10 anonim ***** válasza:
:D Csak nevetni tudok az ilyen sztorikon. Tényleg elmarad a felnövés sok esetben. Megmondani apucinak nem lehet, akkor hüppögve elsétálok, és övé lehet a homokozó? Álljon már bele valaki és tegye helyre! Ha kirúgnak érte pont ugyanott vagy, de legalább nem voltál gyáva!
2020. aug. 21. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!