Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Van olyan dolog, amit jobb...

Van olyan dolog, amit jobb lett volna előbb tudnotok a főnökötökhöz való viszonyulással kapcsolatban?

Figyelt kérdés

2020. aug. 3. 22:41
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező,

Nagyon szépen köszönöm, igazán jól esik, jó már leírni / kiírni is. 😊

És örülök, hogy olvashatok külső véleményt is,minden segítség.

Anonimnak szintén köszönöm a sok választ, természetesen sok igazság van abban, amit írsz, s valóban sajnálnám, mert a főnök stílusán kívül minden rendben.

Nem az első munkám, 16 éve dolgozom már, eddig mindig sokkal húzósabb munkáim voltak, több munka volt, hétvégék, esték, így természetesen megbecsülöm ezt a mostanit, ellenben ezidáig annyira normális főnökeim voltak, szerencsés voltam akkor ebből a szempontból.

Megbecsültek, abszolút meg lehetett velük mindent beszélni, ha jól dolgoztunk megdicsértek, ha hibáztunk emberien elmondtâk kinek mire kellene jobban figyelnie, működött a kommunikáció és korrektek voltak, egyenlő bánásmódot tanúsítva mindneki felé.

Itt én vagyok a legújabb (6 hónap), egyedül engem tart bent munka után, s természetesen nem a 10 - 20 - 40,olykor 40 percről van szó, hanem arról, hogy azért vagyok bent tovább, mert ő nem jön be munkaidőben, illetve a munka mennyisége egyáltalában nem igényli a túlórát, abszolút belefér minden a napi 8 órába.

Illetve egészen pontosan tudja, hogy nyelvtanfolyamra járok munka után, miatta késtem el több alkalommal is, emiatt szóltam is neki kedvesen, hogy ez nekem pénzbe kerül, sok munkám van benne és illetlen késni. De nem zavartatja magát.

Tudja, egészen pontosan, hogy ki hol lakik, hogy kinek mennyi haza érni.

Természetesen ez egy plusz, hogy haza visznek a kollégák, akik teljesen véletlenül laknak a szomszédos utcákban, ez is inkább elvi kérdés.

Valóban amíg bent van ülök és nézem, de közben sérteget, lekezelően kommunikál velem, mintha belém törölné a lábát abban a kis időben.

Ennél többre tartom magam.

De igazából a lényeg, hogy akkor valóban én vagyok kissé túl érzékeny, lelkis, legyek vagányabb és tojjam le magasról?

Tényleg nem voltam még ilyen helyzetben szerencsére, nem tudom meddig normális nyelni.

Bármit meghallgatok!! 😊

Köszönöm szépen Nektek.

2020. aug. 8. 10:14
 22/24 anonim ***** válasza:

"Ennél többre tartom magam."

Hát egész biztos, hogy tényleg sokkal többet is érsz (ez már abból is lejön, ahogy ide írsz), ennek mindig legyél tudatában!

"De igazából a lényeg, hogy akkor valóban én vagyok kissé túl érzékeny, lelkis, legyek vagányabb és tojjam le magasról?

Tényleg nem voltam még ilyen helyzetben szerencsére, nem tudom meddig normális nyelni."

Hát igen, pont azért, mert mázlid volt a korábbi főnökeiddel, eddig még nem kellett megtanulnod letojni az ilyesmit. Pedig szerintem tényleg az a legjobb. De az fontos különbség, hogy ne úgy érezd, hogy "nyelni" kell, hanem úgy, hogy ez az egész nem kényszer, bármikor leléphetsz, ha akarsz - egyelőre viszont még így jobb neked, ezért maradsz: tehát leszarod, pukkadjon meg! :D

2020. aug. 8. 11:33
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon köszönöm, jól esik, hogy így látszik, s próbálom szem előtt tartani, mielőtt lenullázza az önbizalmamat.

Igen, ez jó hozzá állásnak tűnik, másként hangzik, érződik, mint az én "nyelni" kifejezésem, ami abszolút külső kényszer, nyomás, a leszarás pedig az én döntésem, így jobban tetszik.

Lehetséges, hogy most ez az életfeladatom, ebben kell fejlődnöm,tanulnom belőle valamit.

Nagyon hálás vagyok, köszönöm szépen a válaszokat! 😊 😘 🤗

2020. aug. 9. 19:30
 24/24 anonim ***** válasza:
Rugd ki a pasid !
2020. aug. 11. 07:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!