Van olyan dolog, amit jobb lett volna előbb tudnotok a főnökötökhöz való viszonyulással kapcsolatban?
Figyelt kérdés
2020. aug. 3. 22:41
1/24 anonim válasza:
Nincs, rendes főnököm van. Az előzőről jó lett volna tudnom hogy a saját érdekét nézve a szemembe hazudik és átver.
2/24 anonim válasza:
Alapjában véve rendes főnököm van,emberileg nagyon rendes,többször meghívott kajálni is pedig csak egy mezei sofőr vagyok b kategóriás jogsim van,szakmailag is jó ember,igazából leginkább az a gond vele hogy kapkodós ha ő lenne az irányítóm akkor nagy lenne a hajtás de szerencsére nem ő az,másik probléma nem nagyon szereti ha sokat vagyok otthon mert ugye akkor nem keresek neki pénzt na meg azt hiszi nézem az új állásajálatokat ami nem igaz.
3/24 anonim válasza:
Igen.hogy ràszàll a baratomra es igy öt be se mutassam(csinos nö a fönököm a baratom meg adja alà a lovat :()
7/24 anonim válasza:
Es vele dolgozom éveken at es röhög a képembe..
9/24 anonim válasza:
Hàt csupan ezert felmondani?
Szakmailag minden stimmel, pont megfelelö minden..ondhatnam azt is ennel csak rosszabb van
(Elfogadhato fizu, közel a m.helyem nem kell utaznom sem,barmikor lelephetek/csusztathatok mert rugalmas, kollegak mashol, nincs marakodas meg semmi, stb stb
Agyaltam rajta ugyan, de sztem csak méggàzzabb lenne a kövi m.helyem
10/24 anonim válasza:
Amugy az elözö ffi fönököm meh molesztalt. Onnan azert jöttem el. Nagy àlmom volt az hogy nö legyen a fönököm. Erre most meg ez..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!