Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Van olyan dolog, amit jobb...

Van olyan dolog, amit jobb lett volna előbb tudnotok a főnökötökhöz való viszonyulással kapcsolatban?

Figyelt kérdés

2020. aug. 3. 22:41
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
Nincs, rendes főnököm van. Az előzőről jó lett volna tudnom hogy a saját érdekét nézve a szemembe hazudik és átver.
2020. aug. 3. 22:46
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
Alapjában véve rendes főnököm van,emberileg nagyon rendes,többször meghívott kajálni is pedig csak egy mezei sofőr vagyok b kategóriás jogsim van,szakmailag is jó ember,igazából leginkább az a gond vele hogy kapkodós ha ő lenne az irányítóm akkor nagy lenne a hajtás de szerencsére nem ő az,másik probléma nem nagyon szereti ha sokat vagyok otthon mert ugye akkor nem keresek neki pénzt na meg azt hiszi nézem az új állásajálatokat ami nem igaz.
2020. aug. 3. 22:54
 3/24 anonim ***** válasza:
Igen.hogy ràszàll a baratomra es igy öt be se mutassam(csinos nö a fönököm a baratom meg adja alà a lovat :()
2020. aug. 4. 07:19
 4/24 anonim ***** válasza:
Milyen barát az ilyen? Rúgd ki!
2020. aug. 4. 09:28
 5/24 anonim ***** válasza:
Es a fönököt?..
2020. aug. 4. 11:45
 6/24 anonim ***** válasza:
A főnököt nem rúghatja ki...
2020. aug. 4. 11:50
 7/24 anonim ***** válasza:
Es vele dolgozom éveken at es röhög a képembe..
2020. aug. 4. 14:58
 8/24 anonim ***** válasza:
Ne dolgozz vele tovább!
2020. aug. 4. 16:08
 9/24 anonim ***** válasza:
55%

Hàt csupan ezert felmondani?

Szakmailag minden stimmel, pont megfelelö minden..ondhatnam azt is ennel csak rosszabb van

(Elfogadhato fizu, közel a m.helyem nem kell utaznom sem,barmikor lelephetek/csusztathatok mert rugalmas, kollegak mashol, nincs marakodas meg semmi, stb stb

Agyaltam rajta ugyan, de sztem csak méggàzzabb lenne a kövi m.helyem

2020. aug. 4. 17:10
 10/24 anonim ***** válasza:
55%
Amugy az elözö ffi fönököm meh molesztalt. Onnan azert jöttem el. Nagy àlmom volt az hogy nö legyen a fönököm. Erre most meg ez..
2020. aug. 4. 17:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!