OK nélküli kedveskedésekkel ti mennyire vigyáztok?
Nemrég kerültem egy helyre, ahol a kollégáim és a feletteseim ok nélkül kedveskednek. Van olyan kollégám, aki köszönni nem tud, se vissza se előre, de ha kint megmarad az utolsó süti, behozza nekem. Felettes pedig a maradék húst adja nekem. Nem arról van szó, hogy a gonoszt keresem mindenhol, de furcsa, kegyetlen furcsa.
Tudok még példát írni ha kell.
" a maradék húst adja nekem"
???
A sütibe minimum beleverik, de a maradék hús olyan, mintha egy szolga elé odavetnék az asztalon maradt maradékot. Főleg, ha nem is köszönnek.
Legközelebb kérdezz rá, hogy ezt most miért kapod.
Nem csak az igazából, de a környezetemben eléggé furcsábbá váltak a dolgok.
A lekenyerezés az egy dolog, de maradjunk annyiban, hogy nemrégiben mikor felvettek engem erre a munkahelyre, még nem tudtam hogy sok a haver, testvér, és rokon. Nemrégiben kiderült hogy egy bizonyos család befurakodott a céghez,egesz nagy létszámban.
Kezd creepy lenni a hely nagyon, bár tény, én sem vagyok egy perfekt kis ártatlan, de egyezzünk meg abban, hogy vetettem én is hibákat.
Ma délután egy másik kollégám hozott be úgy egy csésze kávét, egészben. Kiontottem a buba. Nem tudtam, hogy ekkora bűn a válság közepén egy munkahelyet szereznem, egy olyan helyen, ahol az emberek egymást nyomták be. Fene ebbe az egészbe. Egyszer szerez jó munkahelyet az ember magának, de az meg haver-testvér-rokon szindrómás.
Lenyeg
Lényeg:
Szeretnének engem kirugni, mert foglalom a helyet. Dolgozok, csinálom a dolgom, de nem vagyok haver vagy testvér,vagy olyan, aki a fizetése x százalékát otthagyja náluk a haveri körben.
Szóval innen nagyon nagyon tipli van.
"Szeretnének engem kirugni, mert foglalom a helyet."
És ezt a neked hozott kávékból-sütikből következtetted ki?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!