Miért azok a legbüszkèbbek, akik nem mindig szolgálnak rá?
Figyelt kérdés
Van egy nagyon vékony srác, aki okos, tehetsèges. Mi kell ennèl több? Szakmailag magasabb szinten helyezkedik el, mint a többi dolgozó. Viszont, azt vettem észre, hogy van benne belső feszültség amiatt, hogy sokat dolgozik, itt is szerel, ott is pakol.Viszont, ha kérsz tőle segìtsèget, akár a saját osztályàval kapcsolatban, akár másik részleg miatt, akkor lekezelő válaszokat ad, úgy beszél az emberrel, mint mikor, az adott illentőnek mindent tudnia kellene, még azt is, ami nem hozzá tartozik.Viszont, van egy lány, aki becsülettel dolgozik. Vérszegèny is, előfordul néha, hogy fáradtnak, kimerültnek èrzi magát.Mégis, ő jobban követi a munkával kapcsolatos elvárásokat, mint az, aki nèha panaszkodásra adja a fejét. Mit gondoltok erről?2020. júl. 26. 17:47
1/5 anonim válasza:
Én azt gondolom, hogy a kérdésednek nincs értelme. Legalábbis nekem háromszori elolvasásra sem világos, hogy mire is vagy kíváncsi tulajdonképpen.
3/5 A kérdező kommentje:
Igen. Egyszer mikor összekaptunk, javasoltam neki, hogy kérjen emelést, azzal megoldódik minden problèmája.
2020. júl. 26. 18:44
4/5 anonim válasza:
A vérszegény lány nem beképzelt. A vékony srác felfelé nyal lefelé tapos típus.
5/5 A kérdező kommentje:
Inkább úgy fogalmazok, hogy mostanában azt vettem èszre, hogy túlèrtèkeli magát.
2020. júl. 26. 19:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!