Mi jött be nektek az életben? . Mire vagytok a legbüszkébbek. Mire nem? Mivel érdemes életünk nagy részét tölteni?
Büszke vagyok a vérvonalamra; az ókori Fáraó volt a nagymamám, aki részt vett a piramis építésében, mint főkordinátori adjunktus. A vér nem válik vízzé.
Nekem nagyon bejön sok minden, szeretem a téliszalámit almapaprikával, és még a hamburgert is.
Nem igazán vagyok büszke, arra, hogy mi magyarok nem tartottunk rabszolgákat, és Attila megállt Rómánál, pedig jobb lett volna, mert most nem lenne Vatikán, és nem kellene a baromságait hallgatnia az emberiség bölcsebb felének.
A boldog életet csak úgy teremthetsz, ha más is profitál belőle, mit ér a gazdagság, ha nem ajándékozhatsz annak, akit kedvelsz szeretsz. Semmit. Adni öröm. Ez lehet néhány kedves szó is, biztatás. Boldogság, az amikor már nem a külvilágtól várod a megváltást, a visszaigazolást, a vállveregetést. Sose leszel boldog, ha nem a saját útadat járod.
A pénz azért jó, ha van,mert tudod irányítani a világ eseményeit, embereket vesztegethetsz meg, és kifizethetsz egy afrikai árva egyetemi tanulmányait, és egy szép napon a saját hazádban lesz miniszterelnök, és ad egy csomó melót, ami még több pénzt hoz. Nem elkölteni kell, az a baj mindig elköltésben gondolkozol, én már tíz éve nem költök, mert ingyenes minden.
A cél a hatalom, enélkül elsorvadol. A boldogság nem cél, hanem eredmény, ha boldogtalan vagy, az egy jel, hogy valamit rosszul csinálsz. A test is küld jeleket, figyelmeztet.
Büszke vagyok, hogy végre mertem nemet mondani az idióta, ostoba pletykás gonosz rokonaimnak és kiköltöztem 1000k-re minden visszahúzásuk ellenére :)
Nm vagyok büszke, hogy 4 éve nem tudom leküzdeni a bulimiát.
Arra hogy lyuk van a lábam között :D
Viccet félretéve arra hogy akármi rossz történik én sosem adom fel mert lelkileg nagyon erős vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!