Budapesten a KRAFT-ba jarnak emberek? Nepszeru szorakozohely vagy csak ugy 1-2 emberke leng a tancteren? Erdemes oda menni?
Lehet lepontozni de szerintem tipikus "tenyérbemászó" szórakozóhely.
Menj el és nézd meg ha akarod, felkapott hely, celebek járnak oda.
iszol valamit, 4.000, szóval gondolhatod.
Mondjuk én nem voltam csak hallottam róla, de szerintem 10 perc után kisétálnék.
"golddigger r-bancok meg a bmw kulcsot pörgető csávókák"
kb. erről beszéltem.
De nekik biztos jó, ezek az emberek megtalálják egymást.
nekem például van egy ismerősöm, aki az alterego-ba jár, ahova a transzik szoktak...hozzá ugyan semmi köze ennek, ő mégis ott bulizik...biztos azért, mert ez nem annyira mainstream, ide nem járnak az álgazdagok se, mert ugye széles körben ciki, ők meg népszerű helyet keresnek, amiről jó dicsekedve beszélni, hogy "ott voltam tegnap este". :D
de visszatérve ismerősömre, fiatalabb korában is ugyanez volt. amikor még nagyon fiatal volt, 15-18 éve, akkor a mekibe jártak a haverjaival. utána mikor a mekibe is elkezdett járni szinte mindenki, akkor átszoktak az ilyen komolyabb éttermekbe, john bull pub-ba meg hasonlók :D 15-16 évesen...mivel ilyen helyekre az "egyszerű ember" nem járt...pláne nem fiatalon :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!