Mire vagytok a legbüszkébbek magatokkal kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Legyen ez az életben elért sikereitek, külső jegyeitek, vagy bármi egyéb, ami elégedettséggel tölt el benneteket.2020. máj. 11. 23:37
1/20 anonim válasza:
A jogosítványomra, az érettségimre, a kislányomra. :)
2/20 anonim válasza:
Összekaptam magam, fogytam kb. 60 kilót, és kb. 5 éve tartom is.
3/20 anonim válasza:
Higy a sok kaka ellenére amit az élet az arcomba tolt itt vagyok és próbálom a lehetőségeimből mindig a legjobbat kihozni a sok nehézség ellenére is.
4/20 anonim válasza:
Talán a kitartásomra. Hiszem, hogy ha elég sok időt töltök valamivel, akkor jó lehetek benne...ja ez a hitvallásom. Ez jutott xd
5/20 anonim válasza:
3 nap alatt le vezettem 3500 km 🤪
6/20 anonim válasza:
Régen sokszor kiközösítettek, de 17 éves korom óta egyre jobban építem fel magam, jól floorballozok, és van egy barátnőm aki soha nem hazudik nekem, mindig őszinte, kedves, sok dolgot megtenne értem és meg is teszi, és megbízható.
8/20 A kérdező kommentje:
Gratulálok nektek :)
2020. máj. 12. 00:30
9/20 anonim válasza:
Ha választani kéne, akkor talán arra vagyok a legbüszkébb, hogy teljesen egyedül megtanultam átlagon felüli rajzokat készíteni.
10/20 anonim válasza:
arra hogy rohadt jóképű vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!