Melyik hobbitokra vagytok a legbüszkébbek, és melyik miatt éreznétek kínosan magatokat, ha kiderülne?
Hobbiból lányok lábairól gyűjtök képeket.
Nem, nem utcán fotózkodok, hanem neten kérek képet, amibe legtöbbször belemennek.
Meg íjászkodni is szeretek.
Nem tudom, melyik lenne ezek közül gáz, de én mindkettőt felvállalom.
Nem mondanám, hogy konkrétan büszke vagyok rá,de semmiképpen sem tagadnám le hogy szeretek lovagolni és rajzolni.
És amit nem szeretek hangoztatni (bár azért letagadni nem szoktam) az az hogy nagyon sokat nyomkodom a telefonomat
Versenyszinten küzdősportozok. Erre talán büszke tudok lenni.
Amit kevésbé renklámozok az az hogy mostanában rá vagyok függve az online autóversenyzésre. És elég jó vagyok benne. Bajnokságokat is nyertem. Igazából egy fillérbe se kerül, és szabadidőmben csinálom munka, suli és edzés mellett mikor egy kevéske időm van. De ennek ellenére szerintem az emberek elkönyvelnének valami videojáték függőnek miatta. Pedig egyáltalán nem ez a helyzet.
Elkezdtem puszta szórakozásból finnül és franciául tanulni, ezen kívül rendszeresen futok. Szerintem ezek jó dolgok.
Mindenféle h.lyeséget megnézek a tévében, és gyakorin, ha egy kérdés alatt balhé van, már nézem is. Ezek azért elég fura dolgok :D
15l
Koreaiul tanulok itthon, és lovagolok.
Ezeket egyszer elmeséltem az osztályom előtt, és ki lettem cikizve mind a két dolog miatt. Bár büszke vagyok rájuk, de ezek után nem mondom inkább senkinek...
Teljesen önerőből megtanultam dobolni. Ezen kívül középkori fegyvereket gyűjtök és készítek is.
Ami nem ennyire menő, de nem titkolom, hogy gyerekkorom óta Playmobil figurákat gyűjtök.:) 42/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!