Melyik hobbitokra vagytok a legbüszkébbek, és melyik miatt éreznétek kínosan magatokat, ha kiderülne?
A színházba járásra büszke vagyok.
Olyan hobbim nincs, amit letagadnék, de pl. magamtól nem mondanám el, hogy kifejezetten szeretek meséket nézni (és nemcsak az olyanokat, amik kb. "elfogadottak meg menők", pl Disney, régi magyar sorozatok, Nickelodeon klasszikusok meg Pixar, de pl. Barbie-s filmeket, Született Kémeket, a német Grimm-es (és egyéb) tvfilmes mesefeldolgozásokat, régebbi noname rajzfilmeket... olyanokat is, amik picit "gagyibbak" grafika terén).
#7 - es vagyok: a koreai nyelvtanulásért szimplán kiröhögtek, hogy a nyaramat pihenéssel is tölthetném, meg hogy semmi értelme sincs, nem megyek vele semmire. Erről nekem kicsit más a véleményem, de mindegy. :D
A lovaglásról pedig; a suliban megkérdezték, ki mit sportol, új tesitanárunkat érdekelte. Nyújtottam a kezem, mondtam, hogy lovagolok... Az osztálytársaim csak néztek, és annyit mondtak, hogy az nem sport, csak ülni kell a lovon. Inkább hagytam őket, szerencsére a tesitanár elmagyarázta nekik, hogy miket kell tudni a lovaglásról. :)
Bilbo és Frodo, egyértelmű... :D
Viccet félretéve, zongorázom és táncolok, amire büszke vagyok, de az általam írt fanfiction-öket nem szívesen mutogatnám olyannak, akinek a jövőben még a szemébe kell néznem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!