Ha erőszakkal eltávolítják az eddigi főnököt, emiatt miért mond fel az egész munkahely?
Azt mondjátok meg nekem ha van egy munkahely, ahol van egy (mindenki által kedvelt) főnök, akit erőszakkal politikai okból menesztenek és odaültetnek egy új főnököt, akkor emiatt miért adja be a felmondást az összes ember (vagyis 90%-uk)?
(Trollok figyelmébe: index ügy)
Nem tudom. Én ugyan nem dolgozom ott de a munkahely az munkahely és nem egy baráti társaság. Azért járok oda hogy bért kapjak és abból éljek. Ki a főnök mit érdekel engem, amíg a bért megkapom és a munkát végezhetem.
Summa summarum: ti felmondanátok egy főnökváltás miatt? Ráadásul azonnal meg se várva milyen lesz az új főnök? KI tudja, az se a patás ördög még akár jó is lehet.
"egy újabb kitalált szerepben"
khm... kitalált mi?
Hol éltél te az elmúlt napokban? A Marson?
Hírek nálad nincsenek? A csapból is ez folyik amiről írok.
A csapból is!
18-as vagyok. Ha valakinek van annyi munkatapasztalata és szaktudása, akkor van híre is a szakmában, ezért neked bármennyire is hihetetlen, sokan vannak úgy, hogy kapkodnak értük a munkáltatók. :D szóval igen, ha én felmondok valahol, nekem másnap már van munkám máshol. És ismerek még ilyen embereket szerencsére.
Csak ők nem ragadtak le egy szinten, hanem kimagaslóan jók azon a területen, ahol dolgoznak.
", ezért neked bármennyire is hihetetlen, sokan vannak úgy, hogy kapkodnak értük a munkáltatók."
KIVÉVE ha köztudottan ellenzéki újságíró.... lassan nem lesz hova mennie! indexnek annyi, atv.hu kicsi, más meg mi van?
hir24?
Az is jön a sorban!
Annak is annyi hamarosan....
Lassan hova megy egy ellenzéki újságíró?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!