Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ha erőszakkal eltávolítják az...

Ha erőszakkal eltávolítják az eddigi főnököt, emiatt miért mond fel az egész munkahely?

Figyelt kérdés

Azt mondjátok meg nekem ha van egy munkahely, ahol van egy (mindenki által kedvelt) főnök, akit erőszakkal politikai okból menesztenek és odaültetnek egy új főnököt, akkor emiatt miért adja be a felmondást az összes ember (vagyis 90%-uk)?

(Trollok figyelmébe: index ügy)

Nem tudom. Én ugyan nem dolgozom ott de a munkahely az munkahely és nem egy baráti társaság. Azért járok oda hogy bért kapjak és abból éljek. Ki a főnök mit érdekel engem, amíg a bért megkapom és a munkát végezhetem.

Summa summarum: ti felmondanátok egy főnökváltás miatt? Ráadásul azonnal meg se várva milyen lesz az új főnök? KI tudja, az se a patás ördög még akár jó is lehet.

2020. júl. 25. 12:07
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
89%
Attól függ, mit képviselt a főnököm. A munkám nagyrészt kreatív, szeretem csinálni. Ha valami pöts idejönne verni a nyálát, hogy mostantól semmi egyéniségem ne vigyem bele a munkámba, csak azt csináljam, amit ő megálmodott, akkor ráborítanám az asztalt. Főleg, ha az a valami, amit kér, ellenkezik a nézeteimmel és főleg, ha propagandaeszköznek tekintem. Úgy bevágnám magam mögött az ajtót, mint a huzat.
2020. júl. 25. 12:14
 2/26 A kérdező kommentje:

"Főleg, ha az a valami, amit kér, ellenkezik a nézeteimmel "

Hát nekem meg az a "nézetem" amiért fizetnek!

Tudod van egy mondás! Aki a zenészt fizeti az rendeli a nótát!

Na hát ez pont ilyen...

2020. júl. 25. 12:16
 3/26 anonim ***** válasza:
87%

#2 "Hát nekem meg az a "nézetem" amiért fizetnek!"

Innentől kezdve szerintem hülyeség rágódni a témán.

Nem látod, de legfőképpen nem érzed át a helyzetet.

Ilyen alapon simán lenne gerinced beülni egy M1 híradó műsorvezetői székébe is gondolom.

2020. júl. 25. 12:27
 4/26 anonim ***** válasza:
53%
Az M1 híradó műsorvezetői székéhez nem gerinc, hanem a küszöböt rágó gyerek kell, kedves utolsó. Ő ugyanis qurvára nem nézi, hogy miből kerül leves az asztalra, évente új mobil a zsebébe, nagyon hamar megkapja a szülő, hogy milyen szerencsétlen lúzer, ha ezeket nem képes előteremteni. Majd, ha lesz (lesz?) gyereked, megtapasztalod te is.
2020. júl. 25. 12:42
 5/26 Micimacko67 ***** válasza:
64%

4-es, szerinted Németh Balázs es Bende Balázs gyerekei a küszöböt rágták mielőtt az apjuk az M1-nél kezdett volna dolgozni? Az éhhalál széléről ràngatták vissza a családot?

Ezt te komolyan gondolod?

2020. júl. 25. 12:52
 6/26 A kérdező kommentje:

"Ilyen alapon simán lenne gerinced beülni egy M1 híradó műsorvezetői székébe is gondolom."

Be én! Mennyiért? Jó pénzért már holnap.

2020. júl. 25. 12:55
 7/26 Micimacko67 ***** válasza:
82%

Kérdező, pénzért mit vállalnál még be?

Hol van a küszöb nálad?

2020. júl. 25. 13:10
 8/26 anonim ***** válasza:
86%
Klasszikus troll kérdés, ahol a kérdező szándékosan nem tud/akar megérteni egy sokaknak egyértelmű szituációt. Az indexeseknek volt gerince, nem asszisztáltak egy újabb origo létrejöttéhez. Az a baj, hogy ha troll, ha nem, túl sokan gondolkodnak úgy, mint a kérdező, ezért működik itthon a propaganda-gépezet.
2020. júl. 25. 13:10
 9/26 Micimacko67 ***** válasza:
76%
Kérdező, kérdeztem valamit! Miért lapítasz?
2020. júl. 25. 13:14
 10/26 A kérdező kommentje:

"Kérdező, pénzért mit vállalnál még be?"

Bármit amit megfizetnek és a legalitáson belül marad.

Még a TV2 Tények c. pöcegödröt is vezetném. Ha jól megfizetik.... (csak akkor leszerelném otthon a tükröt, de ez egy másik kérdés)

2020. júl. 25. 14:22
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!