Egyesek miért nem tudják, hogy hol a helyük?

Valamivel mégis jobbak voltak nálad, ha őket vették fel és nem téged. Az a helyzet, hogy nem te döntöd el, hogy ki hova illik. Ha megfelelően el tudja látni a munkát minden joga megvan ott lenni, ahol van.
Nekem már diploma alatt felajánlottak egy nagyon jó lehetőség, így amint megszereztem, mehettem is.

A legtöbb munkáltatót - engem sem - a legkevésbé sem foglalkoztatja a diploma, hacsak nem jogilag előírt a végzettség az adott pozícióra (pl.: könyvelő, céges jogász).
Azt veszed fel, aki a legszimpatikusabb, legintelligensebb, a vállalkozásod számára a legkonstruktívabb.
Valószínűleg ez nem te voltál.

Senkit nem foglalkoztat az egyetem és a gyakorlat.
Kommunikációs- és prezentációs készség, kreativitás (!), önbizalom.
Ezek a legfontosabbak.

Az emberek változnak. Lehet egykor az akart lenni, de aztán jött egy vonzóbb lehetősége.

Érettségivel vezetek áruházat (7000 négyzetméteres, ismert magykereskedelmi lánc), 4 fő diplomás dolgozik alattam, 3 éven belül regionális igazgató szeretnék lenni.
A tanulmányaimról szó sem esett az interjún.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!